USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відновлять маршрути № 18 та 32

19 Жовтня 2017 10:47
На маршрут № 32 у Луцьку планують оголосити конкурс для перевізників, а маршрут № 18 має частково змінити схему курсування.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 19 жовтня.

Керівник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк нагадав, що минулого року рішенням виконкому вказані маршрути скоротили до меж міста, у зв’язку з чим перевізник, який обслуговував напрямок, відмовився здійснювати перевезення.

Тож обслуговувати маршрути було запропоновано перевізнику, який зайняв друге місце на конкурсі. Однак маршрут № 32, який пролягав через вулицю Шопена, не обслуговувався, а активні ділянки напрямку № 32 перебрав маршрут № 12.

Маршрутом № 18 курсують два автобуси. Однак на засіданні виконкому, яке відбулося у вересні, було прийнято рішення частково змінити схему перевезення. Заплановано, що маршрутка № 18 курсуватиме до нового ринку на ЛПЗ через вулиці Богдана Хмельницького та Гнідавську.

Окрім того, Анатолій Миронюк відзначив, що проблемними залишаються маршрути, на які не зголошуються перевізники, наприклад маршрут № 5, а щоб змусити перевізника подаватися на конкурс, механізми відсутні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2017 11:43
Ритричне питання: "Невже я доживу до того часу, коли кожна людина буде на свому місці? Лікар буде знати як лікувати, вчитель - як вчити, сантехнік буде знати що таке каналізація і яка будова крана, електрик теж не буде шукати фазу біля стінки навпроти тощо." Існує така річ як організація перевезень. Є попит і відповідно до нього прокладаються маршрути. Попит в різних районах міста різний, як по часу так і по кількості. І навіть якщо він мізерний, то це не означає що туди не повинен бути прокладений маршрут. Маршрути мають охоплювати все місто і по часу поки є попит. Попит є навіть в 1 ночі. Звичайно, перевізник хоче хапнути зверхприбутковий маршрут, але є ще й неприбуткові маршрути. Саме тому тендер повинен проводитися на зверхприбутковий маршрут + неприбутковий, щоб вони компенсували один одного. А як буде розподіляти виручку перевізник - це його проблеми. Так, прийдеться йому все складати в один мішок і потім ділити. І поки в нас так не буде зроблено будуть проблеми. І яких пристойних умов перевезення хотіти лучанам, якщо маршрути тримають чиновники та депутати? Мабуть це теж риторичне питання...
+++ до Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2017 22:13
В тебе є шанс хватнути ці маршрути і через рік порахувати прибутки і описати враження
Тарас Показати IP 19 Жовтня 2017 12:00
і обов'язковий моніторинг через "Мак", бо починають хитрувати, на не прибуткові маршрути не випускають машин кажуть поламалась, а на іншому маршруті кожні 10 хв ганяють
Смл Показати IP 19 Жовтня 2017 23:36
На вулиці індіструальна нема марштрути треба номер 25,29 бо там далеко іти до завода і слад і фабрика я іду до крз так багато мужи і хлопці закинчили робота індиструални до крз 920метрив пішки до зупінки кольцо крз а ше кужа рано біжу шоб не запізнили бо пишки далеко постав марштрут цей номер 25,29 це нормально план смеху

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus