USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку «візьмуться» за заклади, що запускають феєрверки

26 Березня 2015 16:16
Обмежувати час роботи розважальних закладів, де відвідувачам дозволяють використовувати піротехнічні вироби, пропонують у міськраді.

З відповідним депутатським запитом до міського голови звернувся під час 72-ї сесії міськради 25 березня депутат Андрій Козюра. Він зауважив, що попри те, що міська рада ухвалила рішення про заборону застосування на території Луцька піротехнічних виробів та салютів деякі веселі компанії, які цього не знають чи не хочуть дотримуватися цього рішення, дозволяють собі використання піротехнічних виробів у розважальних закладах. У зв’язку з цим, депутат просить спрямувати для виконання цього рішення конкретну вимогу в усі розважальні заклади міста щодо виконання рішення міськради. На його думку, у виконкому є засоби, достатні для того, щоб рішення про заборону використання піротехніки було виконане. Так, депутат пропонує обмежувати в часі роботу закладів, що дозволятимуть відвідувачам використовувати салюти та інші піротехнічні вироби.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
добряк Показати IP 27 Березня 2015 10:54
давно пора заборонити цю пальбу хоча би після 21 години

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus