USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку спортшколу профінансують за рахунок центру здоров'я

6 Квітня 2016 20:30
На фінансову підтримку луцьких дитячо-юнацьких спортивних шкіл «Спартак» виділили понад 226 тисяч гривень із міського бюджету. Разом з тим, на таку ж суму зменшили поточні видатки на утримання міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 6 квітня.

Так, з метою забезпечення виплати заборгованості по заробітній платі працівникам Луцької дитячо-юнацької спортивної школи легкої атлетики «Спартак» та Луцької дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» за січень - березень 2016 року обранці громади проголосували «за» перерозподіл видатків по головному розпоряднику коштів бюджету міста – виконавчому комітету міської ради. Зокрема, збільшили видатки на фінансову підтримку луцьких дитячо-юнацьких спортивних шкіл «Спартак» у сумі 226 100 гривень.

Разом з тим, на таку ж суму зменшили поточні видатки на утримання міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини розповідало про те, що наразі 40 тренерів двох ДЮСШ не отримують фінансування, тому проблему намагаються вирішити у комплексі. Разом з тим, створити ДЮСШ з цих тренерів без приміщення неможливо, а використовувати це приміщення наразі не вдасться, адже воно перебуває у власності громадської організації.

Нагадаємо, видавати кошти за принципом не «на структуру», а «на дитину» пропонували 22 березня 2016 року у Луцькій міськраді під час круглого столу на тему «Підтримка громадських організацій у сфері спорту». Таким чином обіцяють економити до 40% коштів та запровадити прозорий механізм контролю за видатками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сміх Показати IP 6 Квітня 2016 20:48
у нас забрали а кому відали позор депутатам брехунам
спорт Показати IP 6 Квітня 2016 22:34
на спорті не треба економити, треба туди вкладати кошти. спорт зараз на ентузіазмі директорів та тренерів!!!!!
куля Показати IP 6 Квітня 2016 22:46
Для моклиці нехай прочитає положення про ДЮСШ. Там все прописане, хто і як фінансує, можє і в групі і 2 спортсмена бути , але вони МС. НОВІ РЕЙДЕРИ ПРИ ВЛАДІ а спорт в дупі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus