USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Вперше у Луцьку виступить «B&B Project»

20 Квітня 2018 09:42
З презентацією першого альбому та у рамках туру, присвяченому 3-річчю гурту, у Луцьку вперше виступить «B&B Project». Концерт відбудеться 20 квітня у РЦ «Промінь».

B&B Project — український колектив, основною метою якого є популяризація народних інструментів — бандури та баяну. Перший кавер цього колективу зібрав за тиждень біля 300 000 переглядів на YouTube, а загальна кількість переглядів відео у YouTube та Facebook на даний момент перевищує 20 мільйонів.

Гурт «B&B project» – це колектив, який у новому світлі відображає традиційні народні інструменти – бандуру та баян. В українському суспільстві склалась думка, що ці інструменти зараз не надто популярні, і музиканти гурту взяли собі за мету – повернути їм цю популярність.

На концерті звучатимуть зовсім нетипові композиції для народних інструментів: класика в сучасній обробці, саундтреки, кавери, авторська музика, дабстеп, рок, гранж, клубна музика, фанк та багато іншого.

Гурт існує з 2015 року, за цей час побував з сольними концертами в багатьох містах України, зоні АТО, на різноманітних фестивалях, а також в багатьох країнах світу (Польща, Катар, Хорватія, Франція, Нідерланди). Їхні композиціі неодноразово потрапляли в чарти світових радіостанцій. Постійні експерименти та подання музичного матеріалу в сучасному світлі – це основний принцип музикантів.

«Відвідавши концерт «B&B project» – Ви назавжди зламаєте стереотипи щодо українських народних інструментів!» - наголошують орні затори.

Учасники гурту:

Бандуристка - Тетяна Мазур

Баяніст - Сергій Шамрай

Ударні - Костянтин Марко

Електро-контрабас - Денис Стефанко
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus