USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку вилучили медовуху

19 Грудня 2016 10:29
На підставі інформації від лучан оперативники ГУ ДФС Волині вилучили з незаконного обігу партію горілчано – медових напоїв.

Про це повідомили у прес-службі оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області.

Так, працівники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області вилучили з незаконного обігу лікеро-горілчану продукцію, яка виготовляється на основі меду.

Зокрема, отримавши письмове звернення від громадянина міста Луцька щодо порушення правил реалізації алкогольної продукції, співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області в ході перевірки отриманої інформації було підтверджено факт реалізації медової лікеро-горілчаної продукції без марок акцизного податку встановленого зразка, в одному із торгівельних павільйонів міста.

За результатами перевірки співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області вилучили вище вказану продукцію та склали адміністративний протокол за ст. 164-5 КУпАП (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, без марок акцизного податку встановленого зразка).

Відтак, на підприємця, котрий свідомо ігнорував вимоги чинного законодавства, очікує штраф від 850 до 3400 гривень з конфіскацією підакцизних товарів.

Тим часом, в ГУ ДФС у Волинській області застерігають, що інформація про конкретні факти зловживань на ринку підакцизної продукції стане підставою для проведення перевірок недобросовісних підприємців та торгівельних мереж.

Отож, якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо зателефонувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан,4 (конфіденційність гарантується).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Клієнт Показати IP 19 Грудня 2016 11:16
Кпупніків прикрили?
Клієнт 2 до Клієнт Показати IP 19 Грудня 2016 21:32
Правильно: Крупнік Ярослав (супермаркет Наш край)
Помста Показати IP 21 Грудня 2016 16:52
А вам що пороблено?Мішають вам ті Крупнікі чи що? Жити погано? Щоб вас там виїбали всіх!Правильні ви всі такі! За своїм життям дивіться,а то плакатися будете потім!
Помста Показати IP 21 Грудня 2016 16:58
Всі строять з себе невинних баранів,тільки на інших гонять,прикрили б ви свої роти і сопли в свої дві дирочки. Якщо треба будуть,то самі знайдуть,допомагати вас ніхто не просив. "Добродії" бісові!
Клієнт3 Показати IP 21 Грудня 2016 17:02
Якій Крупнік це Дмитрука беруть ,бо він багато говорив!!!
Анонім Показати IP 21 Грудня 2016 19:42
???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus