USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку визначать «Людей Року-2016»

24 Жовтня 2016 21:30
Головна патріотична подія —Премія «Люди Року-2016. Волинь» в рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття» відбудеться 16 грудня у Луцьку.

Тема цьогорічної події —«Будуємо Україну». Гасло заходу— «Важливо будувати, а не відбудовувати зруйноване!».

Зі слів організаторів, захід матиме патріотичний характер. Головна мета події — підтримати патріотичний дух та відзначити людей, які своєю повсякденною працею допомагають нашій країні повернути мир та економічну стабільність. У програмі заходу — нагородження людей, які своєю працею зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю.

«Україна повинна знати своїх героїв, тому вже третій рік поспіль відбувається нагородження не лише професіоналів, але й волонтерів, громадських діячів та героїв АТО. Методологія дослідження вкладу в патріотичний, духовний та економічний розвиток Волині формується на основі погляду громадських експертів та поданих заявок», - кажуть організатори дійства.

Протягом 2016-го року оргкомітет Премії проводив соцопитування серед представників експертної галузевої комісії. У її складі — науковці, громадські діячі, журналісти, політичні аналітики, відомі не лише на Волині, а й в Україні, — професіонали різних галузевих напрямків. Кожен експерт давав відповіді на відкриті питання за професійними напрямками (номінаціями).

В оргкомітеті наразі триває процес обробки поданої інформації. До списку номінантів входять люди, яких різні експерти неодноразово запропонували відзначити на церемонії нагородження «Люди року-2016.Волинь».Варто зазначити, що вибір претендентів на перемогу в обласній премії «Люди року. Волинь» формується двома шляхами: згідно з опитуваннями представників експертної галузевої комісії та поданих заявок.

Оргкомітет наголошує, що ще не пізно подати заявку, надавши інформацію про людей, достойних звання «Людини року-2016». Для цього потрібно до 1 грудня заповнити заявку, яка доступна за посиланням, і надіслати на е-mail: [email protected] або на поштову адресу: м. Луцьк, проcп. Волі50/45

«Щиро дякуємо людям, які вже виявили свою громадянську позицію та надали інформацію про гідних претендентів на нагороду Премії «Люди року-2016. Волинь», та чекаємо подальшого активного подання заявок», - повідомляють організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Яків Показати IP 24 Жовтня 2016 21:59
Хто при владі і при грошах той і Людина Року, чи не так пани прокурори, митники, депутати.... А ви усі Гниди Вічні.
Георгій Показати IP 24 Жовтня 2016 23:56
Елементарний розвод на гроші і лохотрон для марнославних і гонорових, які страдають від обділеної уваги. Номінація тим вища, хто більше відстібнув. Над тими не гріх посміятися. Але хтиві організатори прикриваються другою половиною громадян, які і не відають, що їх використовують в темну для неблаговидного дійства. Півторагодинна затримка як минулого року, єхидні смішки в залі, красування перед мікрофоном в дифірамбах, скукота, нудося і монотонність, випробування терпіння владців до півночі, очікування халявного фуршету, - а по завершенню почуття вини і встиду, як після анонізму, коли з опущеними очима намагаються чим швидше роз'їхатися по хатах і забути про те дійство. Тільки одні кукловоди в шоколаді. А людей достойних, поважних, авторитетних волиняни і так знають за їхні благі і героїчні поступки. Не думаю, що люди самодостатні, горді , скромні і заслужені погодяться на таке.
Наталія до Георгій Показати IP 26 Жовтня 2016 23:05
Георгій, як вам так було погано, то чому ж ви там були? Одні слова.. аби кістки промити! вас почитати, то вс і такі "святі"..
Надія Показати IP 25 Жовтня 2016 00:16
СЕРЦЕ РВЕТЬСЯ:18-РІЧНИЙ СИРОТА З МАНЕВИЧІВ НАКРИВ СВОЇМ ТІЛОМ ГРАНАТУ оце і є людина, майте совість які ви люди року. Хто більше вкрав і пузо наїв під час війни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus