USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку визначили найкращу паперову сукню

13 Травня 2016 20:31
Студенти Луцького національного технічного університету взяли участь у конкурсі на кращу паперову сукню.

Конкурс «Паперова сукня з етно мотивами» відбувся сьогодні, 13 травня, в рамках Дня факультету будівництва і дизайну ЛНТУ. В холі одного з корпусів ВУЗу зібралися студенти та викладачі, аби оцінити паперові сукні та роздивитись симпатичних моделей.

Організатор заходу доцент, кандидат мистецьких наук Марія Назарчук розповідає: «Таким оригінальним способом ми вирішили цього року святкувати День факультету. І паперові сукні, і моделі – це студенти першого та другого курсів нашого факультету, а також студенти Луцького центру професійно-технічної освіти Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені А.Ю. Кримського. Цікаво, що з п’ятнадцяти виставлених робіт дві створили хлопці».

Після короткого дефіле моделі позували перед глядачами, фотографувалися разом з авторами їхніх паперових суконь та зі всіма охочими, хвилювалися за результати голосування.
Авторка однієї з суконь, студентка Вікторія Вавринюк розповіла наскільки не просто створити сукню з паперу: «На підготовку до конкурсу від ескізу до готової сукні я витратила тиждень, лише робота над сукнею тривала чотири дні, коли я практично не відходила від плаття».

Голосували усі охочі, хто прийшов подивитися на роботи юних дизайнерів.

Врешті перемогла робота студентки Володимир-Волинського педагогічного коледжу Катерини Панько під символічною назвою – «Свята перемога». Переможниці вручили заохочувальний приз – праску.
Друге місце зайняла сукня «Троянда Ружа» - дизайнерське рішення студентки Володимир-Волинського педагогічного коледжу Вікторії Вавринюк.

На третьому місці опинилася робота студентки першого курсу факультету будівництва і дизайну ЛНТУ Ольги Бакун.
Усі дизайнерам та моделям організатори вручили дипломи учасників конкурсу.

А всі присутні отримали гарний настрій та естетичне задоволення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іра Показати IP 14 Травня 2016 21:43
А що за жахлива якість фото? Якби я там не була і не бачила, подумала б що це якась жесть в ангарі. Ваш матеріал не передає абсолютно ні захід, ні атмосферу.
студентка 2013 Показати IP 16 Травня 2016 12:02
Марія Назарчук -найкращий викладач!!! Просто молодець! Гарна ідея))
хах Показати IP 16 Травня 2016 12:05
Дідух щось так просто одіта) де її вишукані сукн?і (студентскі роботи?)???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus