USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку за два метри від житлових будинків «ганяють» фури

16 Грудня 2013 16:06
«У Луцьку на вулиці Карпенка-Карого відсутній тротуар, а через два метри від житлових будинків – інтенсивний рух транспорту», - скаржаться мешканці згаданого району міста.

Про це стало відомо під час прийому громадян у луцького міського голови Миколи Романюка, що відбувся сьогодні, 16 грудня.

Так, лучанин Ярослав Ревуцький розповів, що мешканці вулиці не мають можливості нормально перейти дорогу, оскільки пішохідний перехід – відсутній. Гірше того, від воріт будинків приватного сектору – менше двох метрів до траси, по якій постійно і на шаленій швидкості їздять вантажні фури.

Раніше на цьому місці стояли дорожні знаки обмеження швидкості, утім 5 грудня їх демонтували.
«Хтось із фахівців поставив обмеження до 90 кілометрів за годину по місту. Де таке видано? Ось уже скільки часу триває ця тяганина, а віз і нині там», - бідкається чоловікю

Разом з тим, доповідач каже, що «хоч раніше знаки і стояли, утім на них ніхто із водіїв не зважав».
Разом із однодумцем Сергієм Братановим, лучанин попросив у очільника міста посприяти обмеженню руху транспорту, а фури взагалі «відправити» на об’їздну.


На це градоначальник пообіцяв «розібратися і з вантажівками, і зі знаками».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пішоход Показати IP 16 Грудня 2013 16:12
А де інформація про самозахват земель жителями біля вул.К.Карого, та встановлення незаконних заборів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus