USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку закликають навести лад з цілодобовими інтернет-клубами

30 Березня 2017 08:34
Сусідство з гральними закладами, які називають себе інтернет-клубами, створює незручності для мешканців проспекту Відродження, адже в клубах збирається нетвереза молодь.

Про це повідомила у запиті до очільника Луцької поліції Олега Кічука член фракції «УКРОП» Юлія Дацюк під час 21-ї сесії міськради 29 березня.

З її слів, до неї неодноразово зверталися мешканці Луцька щодо роботи закладів, які називають себе інтернет-клубами. Йдеться про заклади на проспекті Відродження, 11, 14 та нещодавно відкритий заклад на проспекті Відродження, 4. Зазвичай клієнтами таких клубів, які працюють цілодобово, є молодь, часто з ознаками алкогольного сп’яніння, ймовірно, під впливом наркотичних засобів. Таке сусідство є потенційно небезпечним для мешканців сусідніх будинків. Депутат просила доручити відповідним контролюючим органам здійснити в найкоротші терміни перевірку діяльності інтернет-клубів міста та заборонити їхню діяльність у нічний час.
Депутати підтримали запит.

Нагадаємо, нещодавно Олег Кічук повідомляв депутатам, що поліція не може навести лад з гральним бізнесом у Луцьку через недосконалість законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 30 Березня 2017 09:07
А ні у кого з депутатів не виникло ідеї написати петицію президенту, щоб нарешті прийняли закон про ігровий бізнес та почали продавати ліцензії.. ??? Порахуйте прибутки , кожна торгова точка коштує 1.000.000 грн на рік.. І зразу все стане на свої місця ) Гроші обовязково в казну того міста де відкривається. Чітко прописати і зафіксувати, яка лотерея повинна бути на цій точці. Кількість автоматів..і тд.. Прописати певні вимоги до приміщень.. та мінімальний % віддачі гральним апаратом коштів. Всеж просто ..Алеж поки наша доблісна поліція кришує цей бізнес і возить авакову капусту..цеього ніхто не зробить..
PS Показати IP 31 Березня 2017 02:38
Давно пора порозганяти ці заклади! Це ті самі заборонені казино. Куди дивиться влада! Ганьба! Чи, можливо, хтось за це щось отримує...
Олекса Показати IP 1 Квітня 2017 21:41
Депутати говорять а Спортлото плодиться з неймовірною швидкістю.Отих депутатів на добу посадити в квартири поруч з гральними автоматами то може відчули на своїй шкурі як воно.Крик душі.Пані Дацюк дякуємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus