USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Затримали п'яного водія, який скоїв ДТП у Луцьку

25 Вересня 2014 16:44
Водія, який у стані алкогольного сп'яніння, скоїв ДТП у Луцьку, затримали правоохоронці. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

У результаті наїзду на бордюрний камінь, автомобіль відкинуло на магазин, що розташований на лівому відносно руху транспортного засобу боці дороги.

22 вересня близько 22-ї години вечора працівники відділення ДАІ з обслуговування Луцька, здійснюючи нагляд за дорожнім рухом, помітили автомобіль марки «Опель Вектра», що прямував вулицею Гнідавською з боку вулиці Данила Галицького. Характер руху транспортного засобу надав підстави правоохоронцям вважати, що за кермом перебуває водій у нетверезому стані.

"Водієві подали знак про негайну зупинку для перевірки документів. Водій спочатку пригальмував, а потім різко натиснув педаль газу і почав втікати. Працівники Державтоінспекції розпочали переслідування, а через кілька хвилин водій, не вибравши безпечної швидкості для руху, не врахувавши стан дорожнього полотна, виїхав за межі проїзної частини дороги та допустив доїзд на бордюрний камінь, після чого транспортний засіб відкинуло на стіну магазину. Встановлено, що 49-річний лучанин перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння", - розповів заступник начальника УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Фесик.

У результаті зіткнення водій отримав незначні тілесні ушкодження, після огляду лікарів його відпустили на амбулаторне лікування.

За фактом ДТП проводиться перевірка, тож правоохоронці дадуть правову оцінку його діям. Окрім того, чоловіка притягнуть до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
рома Показати IP 25 Вересня 2014 18:38
красава.
Водій Показати IP 25 Вересня 2014 19:09
Позбавити права керування на 3 роки. Хай м*дло подумає..
новий до Водій Показати IP 25 Вересня 2014 22:46
На все життя!!!Тут тверезі коники викидають що аж тошно а тут ще й з допінгом...
---- Показати IP 19 Серпня 2015 21:52
В.Н. Хоть самі читаєте що ви пишете??? (Доїзд на бордюрний камінь!!!) ???????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus