USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку збирають новорічні подарунки бійцям на схід

9 Грудня 2015 10:55
Волонтери оголосили акцію «Подаруй солдату свято». Вони закликають усіх небайдужих людей зібрати гостинці та подарунки для солдатів, які зараз перебувають на фронті. В кінці грудня всі ці подарунки волонтери відвезуть бійцям на cхід. Про це пише «Громадське. Волинь».

Про це повідомила волонтер Волинського координаційного центру допомоги учасникам АТО Наталія Шевченко.

«Оголошуємо найприємнішу та найсвятковішу акцію «Подаруй солдату свято». Ми збираємо посилочки для солдатів. В них ви можете покласти все, що хотіли б передати для своєї близької людини. Це можуть бути як солодощі, так і дитячі малюнки. Бажано дати номер свого мобільного телефону, може хтось захоче до вас подзонити, тому що йому потрібна підтримка. Обов’язковим атрибутом має бути лист написаний для солдата», – розповіла Наталія.



Акція закінчується 25 грудня. Усі бажаючі можуть принести посилки у Волинський координаційний центр, який знаходиться за адресою: вулиця Червоного хреста, 13.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus