USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку з’явиться новий автобусний маршрут

29 Липня 2016 10:23
Від вулиці Лідавської до Дубнівської курсуватиме автобусний маршрут №5.

Нагадаємо, що під час сесії міськради 27 липня у відповідь на запит члена фракції «УКРОП» Олександра Кравченка щодо продовження автобусного маршруту №18 міський голова Микола Романюк повідомив, що вже напрацьовують новий маршрут від вулиці Дубнівської до центру міста.

Відповідно до проекту рішення виконкому Луцької міськради від 28 липня, планують відкрити автобусний маршрут № 5 «Лідавська – Дубнівська», який курсуватиме такими вулицями: Лідавська, Карпенка-Карого, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Шопена, Волі, Дубнівська (місця міжзмінного відстою на вулиці Лідавській та вулиці Дубнівській).

Як йдеться у документі, який винесуть на розгляд виконкому, «участь у конкурсах можуть приймати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2».

Перевізник, за два дні до проведення конкурсу, повинен забезпечити наявність працездатного GPS-обладнання, сумісного з протоколом роботи системи, що використовує Організатор, на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно.

На об’єкті конкурсу передбачається робота не менше одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 29 Липня 2016 10:39
Те, що його (маршрут) напишуть на бумажці ще не означає, що він зявиться ось наприклад на 55 квартал де побудували масу будинків та живе маса людей (як на 55кв так і зі сторони Балки) а ні маршруту а ні інфраструктури (тих самих зупинок по Чорновола) до цієї пори нема.... тобто маршрут №33 є але лише на папері бо трошки недолуга влада неможе найти перевізника бо виявляється планування в ьмісті та питання їздити чи ні по маршрутах вирішує перевізник а не влада...
Перевізник до Анонім Показати IP 29 Липня 2016 12:09
Хочу сказати що з такою схемою маршруту №33 який намалювали в міська влада перевізника х...н знайдуть.... а якщо й знайдуть якогось телепня то він досить скоро зійде з маршрута бо ніхто з адекватних мешканців на 55 кварталі задля того щоб доїхати на 55кв. до Чоровола з центра не буде їхати через все місто по огієнка, клима савури, рівенській, відродження, соборності, І ТОДІ О ЩАСТЯ ПОТРАПЛАТИ НА 55 квартал.... ШУКАЙТЕ ПРОБЛЕМУ В МІЗКАХ ЧИНОВНИКІВ!!!!
Лучанин Показати IP 29 Липня 2016 12:40
Видно що депутати міської ради маршрутками не їздять. Якраз з вул. Дубнівської в центр міста та на пр-т. Соборності та вул. Конякіна є чим доїхати, так як туди курсує маршрут № 1 та №30. та тролейбус №5. Проблема доїхати з вул. Дубнівської на пр-т. Відродження та пр-т. Молоді, так, як туди не має жодного маршруту. Через це і просили продовжити маршрут №18. Новий маршрут проблему не вирішить.....
Пасажирка до Лучанин Показати IP 29 Липня 2016 17:17
Ну чого ж - хоч і через центр , але ж можна буде прямою маршруткою доїхати до варшавки , на Соборності . №1 не доїжджає до кільця - звідти деколи ТАК важко виїхати , як з хутора якогось . Одна 30-ка на такий густонаселений район - це дуже мало ( Ну і само-собою продовжити до кільця№18 - було б добре , не розумію чого тих пару сотню метрів від газової заправки не можна вже доїхати ?
А Показати IP 29 Липня 2016 19:52
Ооо... Капець одиничці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus