USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку знову звучатимуть твори Стравінського

27 Вересня 2019 17:14
Відкриття XVI музичного фестивалю «Стравінський та Україна» відбудеться 30 вересня о 19.00 у приміщенні академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка в Луцьку.

Головна мета фестивалю – популяризація і дослідження творчості відомого композитора Ігоря Стравінського, вивчення його зв'язків з Україною, популяризація найкращих зразків світової та української музичної класики, позитивних тенденцій у розвитку національної культури, культурне та естетичне виховання молоді на найкращих здобутках світового і національного мистецтва. Обов’язковою умовою участі у фестивалі є наявність в репертуарі колективу чи окремих виконавців творів І. Стравінського.

Під час відкриття фестивалю відбудеться вручення іменних мистецьких премій та концерт Національного академічного духового оркестру України.

Зауважимо, фестиваль відбувається щороку за фінансової та організаційної підтримки міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus