USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Львові другий день прощаються з Любомиром Гузаром

2 Червня 2017 08:50
Із блаженнішим Любомиром Гузаром другий день прощаються у Львові. Віряни йшли до домовини багаторічного предстоятеля Української греко-католицької церкви всю ніч. Люди приїздили з інших міст і областей, повідомляє ТСН.

Прилеглі вулиці до собору Святого Юра перекрили. Людей просять залишати власні авто на околицях міста та діставатися до храму або громадським транспортом, або спеціальними автобусами.

Попрощатися з блаженнішим йдуть з квітами, також батьки беруть із собою малих дітей.

Прощання із духовним наставником триватиме до суботи, тож усі охочі зможуть потрапити до храму та віддати останню шану Любомиру Гузару.

Як повіломлялося, блаженніший Любомир Гузар помер 31 травня на 85-му році життя. Поховають Любомира Гузара у Києві 5 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
555 Показати IP 2 Червня 2017 09:46
Сумуємо, молимось за вічний спочинок душі Блаженнійшого Любомира, великої Людини, великого Українця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus