USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Львові вночі підпалили 3 російські банки

22 Лютого 2016 11:21
Вогняна атака на російські банки сталася у Львові близько першої години ночі та одразу за трьома адресами. Пошкоджено два відділення «ВТБ-банку», фактично повністю вигорів «Сбербанк» на вулиці Івана Франка. Правоохоронці підтвердили версію підпалу, - повідомляє прес-служба львівської поліції.

У центрі міста, на вулиці І.Франка, о 01.10 невідомі кинули пляшку із запалювальною сумішшю у банківське відділення, розташоване на першому поверсі будівлі. Внаслідок займання повністю вигоріло приміщення установи. Рятувальникам вдалося попередити займання приміщень, роташованих поверхами вище.



Цієї ж ночі о 01.40 невідомі кинули «коктейль Молотова» у вікно будівлі відділення іншого банку на проспекті Чорновола. Розбите вікно та кіптявою пошкоджене приміщення, куди потрапила суміш, яка, нащастя, не зайнялась.



Близько 02.00 невідомі кинули пляшку із запалювальною сумішшю у приміщення відділення банку на вулиці Стрийській. Повністю вигоріла одна кімната приміщення установи.

Постраждалих в результаті цих подій немає, зауважили в поліції.

За фактами підпалів трьох банківських відділень проводяться досудові розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.



Нагадаємо, 20 лютого у день вшанування героїв Небесної сотні 20 лютого радикально налаштовані активісти спочатку прийшли під стіни Адміністрації президента, а потім вирушили центром столиці трощити вікна в офісах тих компаній, які, на їхню думку, фінансують бойовиків на Донбасі. Першим був офіс компанії СКМ мільярдера Ріната Ахметова. А дорогою до "Сбербанку Росії" біля станції метро "Арсенальна" розтрощили ще й відділення російського "Альфа банку" на Хрещатику. І якщо офіс Ахметова та "Сбербанку" охороняли українські правоохоронці, то в "Альфа банк" активісти зайшли без перешкод та громили все, що попадалося під руку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
опа Показати IP 22 Лютого 2016 11:24
Якщо влада бездіяльна - починає діяти народ.
1 Показати IP 22 Лютого 2016 11:46
Цена диби*ізм.
Невідомий Показати IP 22 Лютого 2016 12:17
В Луцьку в центрі міста російський банк, потрібно щось робити...!
СЛОВ'ЯНИ Показати IP 22 Лютого 2016 14:47
Це ЖАХ . . . ЩО ХОЧУТЬ ТЕ РОБЛЯТЬ . . . ЯКЩО МЕНІ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ТОЙ ЧИ ІНШИЙ ЗАКЛАД ТО МЕНІ ЩО ПАЛИТИ ЙОГО ВІДРАЗУ . . . . Я ПРОСТО ОБХОДЖУ ЙОГО СТОРОНОЮ . . . ВАНДАЛИ ПОСАДИТИ ТИХ ХТО ЦЕ ЗРОБИВ ЗА ГРАТИ ЯКІ ПРОДАЛИСЯ ЗА ДОЛ@РИ . . . . КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ ВІДКРИТИ . . .
Дмитро до СЛОВ'ЯНИ Показати IP 22 Лютого 2016 16:00
то не вандали а "патріоти" ...
Анонім Показати IP 22 Лютого 2016 16:15
А був би нормальний президент а не підстилка путінська б такого не сталось
свідомий Показати IP 22 Лютого 2016 17:39
спалити діло не хитре а от створити достойну конкуренцію запропонувавши доступніші і кращі послуги і цим самим заставити їх самих піти з нашого ринку це вже справа недосяжна для умів горепатріотів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus