USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Маневичах затримали наркоторговця

24 Липня 2019 16:39
Зловмисника затримали під час чергового збуту канабісу. За вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України йому загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

23 липня співробітники кримінальної поліції Маневицького відділу поліції під час оперативної закупки канабісу затримали 26-річного місцевого жителя. Його помістили до ізолятору тимчасового тримання, повідомляє пресслужба волинської поліції.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем його проживання оперативники виявили та вилучили ще чотири паперові пакунки із зеленою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Окрім цього, у помешканні волинянина поліція виявила і засоби для його вживання.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.
«Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів. Після оголошення затриманому підозри у вчиненні інкримінованого злочину, вирішуватиметься питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - повідомив Анатолій Близнюк, начальник Маневицького відділу поліції.
Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі, із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Опг Показати IP 25 Липня 2019 17:40
Поліція краще би занялася ділом, прям «прєступлєніє» віку викрили!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus