USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У мікрорайоні ЛПЗ – аварійний спортмайданчик

1 Липня 2016 16:20
Реконструювати спортивний майданчик, що перебуває в аварійному стані, та відремонтувати дві прибудинкові території просять мешканці мікрорайону ЛПЗ.

Про це йшлося під час 10-ої сесії Луцької міської ради 30 червня.

У запитах до міського голови депутат Микола Романюк повідомив, що до нього звернулися лучани щодо ремонту прибудинкової території на вулиці Станіславського, 50. Ремонту потребує також прибудинкова територія на бульварі Дружби народів, 11.

Окрім цього, мешканці мікрорайону ЛПЗ зверталися до депутата щодо реконструкції спортивного майданчика у дворі будинків на бульварі Дружби народів, 13 та Станіславського, 50. Мешканці стверджують, що майданчик перебуває в аварійному стані. З метою популяризації розвитку спорту просять вжити заходів щодо реконструкції і приведення до належного стану.

Депутати підтримали три запити колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
каям Показати IP 1 Липня 2016 19:18
Так цей майданчик десь два-три роки тому дуже помпезно відкривали,все закривалося під ключ .
ТОМА Показати IP 2 Липня 2016 23:51
За туалети забули. Ну як так ?!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus