USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У мікрорайоні Луцька – капремонт «під ключ»

10 Серпня 2018 19:23
У Луцьку тривають роботи по облаштуванню дорожнього покриття та ремонту дворів і вулиць міста.

Сьогодні перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк оглянули стан ремонтних робіт у мікрорайоні по проспекту Соборності та Кравчука, а також у приватному секторі.

На стадії завершення перебувають роботи з капітального ремонту прибудинкових територій по пр. Соборності, 20, 20а, 22а, а також по вул. Кравчука, 22, 24. Цей мікрорайон зазнав глобальних змін, адже асфальтним покриттям вкриті великі ділянки доріг навколо будинків та у дворах. У тому числі дороги, які не ремонтувалися десятиліттями й раніше ними важко було просуватися через численні ушкодження. Сьогодні тут – рівне і нове асфальтне покриття, а пішохідні доріжки та тротуари викладаються бруківкою. Дітвора вже позитивно оцінила якість асфальту, залюбки катаючись рівними дорогами на скейтах і роликах.

У приватному секторі в районі вулиці Станіславського у стадії завершення перебувають роботи по влаштуванню щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією. Нова технологія дозволяє облаштувати якісне покриття за порівняно короткий термін, яке слугуватиме довго та надійно. Таким методом облаштовані дороги по вул. Мурашка, Вишенського, Вериківського, Волощина, Вересая.

– Уже чимало доріг приватного сектору відремонтовано таким методом, – зауважив Григорій Недопад. – Дороги, які раніше взагалі не знали ремонту, тепер вистелені рівним покриттям, що якісно слугуватиме упродовж багатьох років. Це гарна альтернатива для невеликих вулиць і доріг, де немає надмірного руху транспорту. Приємно, що люди відгукуються схвально про результат роботи.

– Протягом року здійснюємо ремонт не тільки центральних доріг і дворових територій, але і доріг у віддалених мікрорайонах Луцька, – каже Ігор Поліщук. – Найближчим часом буде здійснено ремонт вулиці Гущанської, протяжність якої – близько 5 кілометрів. У приватному секторі також живуть лучани, які теж сплачують податки у міський бюджет, тому ми не повинні обділяти їх увагою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Двір без депутата Показати IP 10 Серпня 2018 20:31
Ну що тут сказати... Молодці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus