USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Міноборони спростували інформацію про агента Путіна в керівництві АТО

30 Червня 2014 18:45
У Міністерстві оборони назвали наклепом інформацію про шпигуна серед керівництва АТО, яким нібито був генерал-майор Борискін.

Інформація про нібито арешт високопоставленого шпигуна в керівництві АТО в особі генерал-майора Борискіна є наклепом і не відповідає дійсності, - йдеться в повідомленні на сторінці Міноборони у Фейсбуці.

«Друзі, повідомляємо Вам, що генерал-майор Борискін зараз перебуває у відрядженні, в якому виконує завдяння, поставлені вищим керівництвом Збройних Сил України. Інформація про власний арешт невимовно здивувала офіцера. Дивно й те, що видання, яке поширило цю недостовірну інформацію, НЕ ЗВЕРНУЛОСЬ за офіційним коментарем до Міністерства оборони України чи до правоохоронних органів, щоб отримати підтвердження чи спростування», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
иван Показати IP 30 Червня 2014 18:54
ложки то нашлись а осадок то остался : Но все равно Борискин позвони домой скажи что нешпийон-в кадровий апарат бордельних генералов из МО -может там уже гиркин сидит- заодно и в пенсионий фонд ато могли уже уволить без пенсии у нас так бивает : бил шпийон и нет шпийона :- а радистка кет успела рацию спрятать в трусах и шифр проглотила научена стерва
Лучанин Показати IP 30 Червня 2014 20:48
На мою думку генерала Борискіна потрібно краще перевірити на причетність до зловживань Мені в минулому приходилось зустрічати цього генерала під час строкової служби в м. Львові... так хлопці котрі були його штатними водіями через тиждень-другий посвідчення водія спеціально втрачали щоб його не возити - не витримували знущаньта принижень.
иван до Лучанин Показати IP 30 Червня 2014 20:55
чому тільки його -?
НЕЛУЧАНИН Показати IP 1 Липня 2014 12:06
морда лиця в нього гнила. так і просить цеглини
1001 Показати IP 1 Липня 2014 12:10
Міністри міняються владою а вся пі-тія в міністерстві яка підлаштовується під керівництво залишається і про які зміни може йти мова, коли коли вони крутять свої ділішки дальше бо міністер не може у всі питання вникнути
кокс Показати IP 2 Липня 2014 15:43
Его давно надо было "на геляку". Скот с большой буквы, знаю его, так как служил с ним долгие годы!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus