USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Мінську узгодили нове перемир'я на Донбасі

22 Серпня 2018 18:14
У Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи з питань врегулювання конфлікту на Донбасі погодили новий режим тиші. Так зване «шкільне перемир'я» має початися опівночі 29 серпня.

Про це заявила прес-секретарка представника України в Тристоронньої контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер у Фейсбук.

«Сторони зобов'язуються здійснити всі необхідні кроки для забезпечення сталого режиму припинення вогню. Задля моніторингу сторони також зобов'язуються забезпечити надійний та безпечний доступ СММ ОБСЄ по всій території України, відповідно до її мандату», – заявила вона

Вона зауважила, що впродовж «хлібного перемир'я», яке було оголошене 27 червня та почало діяти з 1 липня, станом на 20 серпня «українська сторона зафіксувала майже півтори тисячі обстрілів з боку незаконних збройних формувань ОРДЛО, в тому числі з забороненої Мінським угодами зброї – РСЗВ «Град», танків, артилерії, мінометів». «Є жертви серед військових та цивільних. За цей період СММ ОБСЄ зафіксувала обстріли 9 населених пунктів», - повідомила Оліфер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
юзько пилсудськый Показати IP 23 Серпня 2018 07:39
Яке перемир"я??? А хіба закінчилося "хлібне" чи як вони його там назвали? Мерзота і сволота, ви бавитись людським життям, як ті школярі, за котрих ви "піклуєтесь", м"чем. Складіть ту бумагу в четверо і сасуньте собі в с......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus