USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У місті на Волині для малечі залили каток

23 Січня 2014 14:52
Для змістовного зимового відпочинку дітей та заради їх безпеки, аби малеча не організовувала ковзанки на дорогах та в недозволених місцях, у Ковелі залили каток на дворовій території в мікрорайоні «Сільмаш». Каток залили працівники РЖКП №2. Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.
Окрім цього, спеціалісти РЖКП№1 та ПТМ «Ковельтепло» підготували спортивні майданчики на дворових територіях на вулицях Незалежності,83 - Міцкевича, 1 та Володимирській, 87 для подальшого облаштування катків.
Цими днями двірники комунальних підприємств міста працюють в посиленому режимі на прибиранні снігу на автобусних зупинках, тротуарах, дворових територіях. Транспортні засоби комунальних підприємств організовано прибирають проїжджі частини міських вулиць від снігу.
Начальник відділу комунального господарства Олександр Балак провів нараду з керівниками комунальних служб. Їх зобов’язано
поліпшити роботу із зимового утримання території міста. Щоденно о 19.00 проводити об’їзд закріплених територій та вживати необхідних заходів щодо виконання поставлених завдань. Вказано директору КП «Добробут» Олександру Гудованому на незадовільне розчищення доріг, що знаходяться в районі їх обслуговування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus