USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У місті на Волині буде вулиця Героїв Майдану-2013 і пам'ятний знак Ради Європи

30 Грудня 2013 12:22
Памятний знак Ради Європи та вулиця Героїв Майдану-2013 будуть у Камені-Каширському. Про це повідомляють «Вісті Каменя».

Як йдеться у повідомленні, в центрі Каменя-Каширського, на місці металевих щогл з прапорами України та ЄС, буде облаштовано памятний знак, що символізуватиме знаходження нашої держави в Раді Європи. Відповідне рішення ухвалили депутати міської ради.

Пропозицію вніс міський голова Василь Бондар.

«В зв'язку з останніми подіями, на прохання громадської організації, було встановлено дві щогли де повішені прапор державний і прапор Європейського Союзу. Але в зв'язку з тим, що зараз неоднозначне відношення до таких подій з сторони правоохоронних органів. Це я кажу прямо, тому що сьогодні наші рішення по підтримці Євромайдану розглядаються в суді, за поданням прокуратури. Тому, щоб виключити усі ці інсинуації, я пропоную встановити там памятний знак про те, що Україна є членом Ради Європи. Це не є політична організація і прапор Ради Європи збігається з прапором ЄС. Ми там його облагородимо, встановимо інформаційну дошку з відповідним написом, нехай буде. В нашому місті дуже мало малих архітектурних форм. Нехай буде - в самому центрі міста такий памятник. Ми вступили в Раду Європи в 1996-му році, ми є 37 державою цього об'єднання. Ми пофарбуємо, благооблаштуємо, поставимо лавочки. Це буде, можливо, єдиний такий памятий знак в Україні» - сказав Василь Бондар.

Цей проект рішення депутати підтримали однголосно.

До речі, за неофіційною інформацією, в місті планується назвати одну з новоутворених вулиць на честь сьогоднішніх подій. Або «вулиця Євромайдан-2013», або «вулиця Героїв Майдану-2013».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
насмішили Показати IP 30 Грудня 2013 18:47
Які херої майдану! Покажіть хоч одного з них.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus