USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Нововолинську активісти прибирали шприци з-під ніг

14 Грудня 2015 09:13
Активісти Цивільного Корпусу «Азов» у Нововолинську організували третій етап акції «Чисте місто».

Метою акції, що відбулася 12 грудня 2015 року, було прибирання дитячих замків,які знаходяться в парку культури й відпочинку і які вже давно стали для несвідомих громадян міською вбиральнею та наркопритоном, - повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».

Прибувши на місце прибирання, активісти Цивільного Корпусу побачили, що комунальне підприємство «прибрало» цю ділянку парку. Вони створили ілюзію того, що все прибрано й чисто, але шприци продовжували стирчати з землі та валятися під ногами.

Після прибирання замків активісти Цивільного Корпусу «Азов» міста Нововолинська вирушили у другий корпус нововолинського електромеханічного коледжу, що знаходиться на вулиці Гагаріна. Прийшовши туди, активісти були вражені кількістю шприців, які валялись у кожному закутку. Там було зібрано чотири п’ятилітрових бутлі шприців.

«Хочеться задати питання нашій владі та дирекції НЕМКу - чому вони не прибирають цю територію? Чому вони не боряться з цим наркопритоном, з цим безладом, що твориться на територіях, де граються діти та навчаються студенти?

Ця проблема є бідою для всього міста, адже один необачний крок у таких місцях може стати причиною жахливих наслідків», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 20 серпня у Нововолинську у рамках другого етапу акції «Чисте місто» «азовці» працювали 6 годин і за цей час прибрали майже всю територію міського стрільбища.

До слова, нещодавно у Луцьку поблизу наркодиспансера з’явилося «наркоманське» дерево – невідомі навішали шприців на гілки дерева. ФОТО. Можливо, це теж своєрідне «прибирання» шприців з-під ніг.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Штефан, Луцьк Показати IP 14 Грудня 2015 09:36
Щоб це все собі уявити - масштаби масової наркоманії у Нововолинську, потрібно там побувати. Не тільки у парках і скверах: шприци валяються під ногами й на тротуарах та у найнесподіваніших місцях - на дитячих майданчиках, стадіоні, вуличних кафе і базарах. Про яку боротьбу із цим явищем можна говорити? Поліція та місцева влада закривають на це очі. Давно. Замогильними голосами учні зігнані зі шкіл місцевою владою на чергову акцію проти наркоманії, повторяють папугами: "Молоді проти СНІДу". Все. Гачок у звіті поставлено. Свічки запалено. Ото й, зрештою, вся "боротьба" мультимільйонера Сапожнівкова і його "нової" комуністичної команди.
Анатоль_ до Штефан, Луцьк Показати IP 14 Грудня 2015 11:03
Читав ваші слова пані Наталя Семенівна -і ставало страшно за нашу молодь!
патріот Показати IP 14 Грудня 2015 10:20
а що ви хочете якщо "всі мєнти"- погані, на мою думку з такими реформами скоро шприци будуть підмітатися двірниками бо їх буде дуже багато, оскільки на даний час даний напрямок роботи ні хто не веде.............
Реформатор Показати IP 14 Грудня 2015 10:21
Наркомани - in, БНОН - out!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus