USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську на ринках разом із овочами продавали наркотики

20 Березня 2019 13:45
20 березня близько 12:00 у Нововолинську на ринку, що поруч зі стадіоном, затримали торговця наркотиками. Про це інформує БУГ.

27-річний мешканець Нововолинська Вітя М. продавав овочі та фрукти в палатці та на місці організував наркобізнес.

Як зазначив керівник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, отримавши інформацію про продаж наркотиків на центральному ринку та біля стадіону, був проведений ряд оперативно-розшукових заходів, здійснено контрольні закупки.

20-го березня перед затриманням наркоторговця місцевий мешканець, який вживає наркотичні речовини, купив у нього «дозу».

Деталі - згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лаврентій Показати IP 20 Березня 2019 17:03
Цирк і показуха... Органи правопорядку створюють вигляд роботи... При чому недолугої... Замість того щоб вийти на постачальників і організаторів наркомережі вони взяли рядового баригу... Ніби він сам наркотики виготовляв і збував, отак, сам-один... Якби так було то місцеві ділки давно його б вже десь прикопали. В Нововолинську завжди було море наркотиків, і ось вам один з прикладів чому...
Анонім Показати IP 20 Березня 2019 17:21
Все ,тепер наркотики не будуть продавати на фруктах.Їх продаватимуть на рибі чи шкарпетках.Ходовий товар.Натуральний попит.
Кот Показати IP 20 Березня 2019 22:10
Мабуть цей хотів зіскочити або хотів більше прибутків або іще щось не поділив зі своїми наріками от його і прибрали тим самим і собі галочку поставили що щось роблять Давно всі знають що наркоту прикривають менти і мають з цього свою долю
Віктор Показати IP 21 Березня 2019 02:33
Чиста правда,вони боряться ,тільки все більше і більше їх стан,наркотиків і наркоманів,а в ментів все більше справи відкритої і грошей від від нормальних бариг,а не наркоманів одних ловлать.
? Показати IP 8 Грудня 2020 20:15
тепер зовсім продавати не будуть будуть класти закладками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus