USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.00

У Нововолинську пікетуватимуть прокуратуру

16 Липня 2015 12:45
Активну громадськість Нововолинська закликають прийти під стіни міської прокуратури і висловити своє невдоволення її діяльністю.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з опублікованої інформації у рубриці на сайті «Повідом новину».

Так, на підготовчих зборах громадських активістів, які відбулися 12 липня у Нововолинську, учасники зборів прийняли рішення про пікетування прокуратури міста Нововолинська.

З їхніх слів, пікетування відбудеться завтра, 17 липня, о 10.00.

Головна вимога пікетувальників – відставка прокурора Нововолинська Олександра Шпота.

Громадські активісти вважають незадовільною роботу щодо розслідування частини кримінальних справ: викрадення підприємства ПП «Львівська жінка»; виселення підприємства ПП «Львівська жінка» із орендованого приміщення; розкрадання та розтрата активів ВАТ «Оснастка»; зловживання владою та фальсифікація документів міською владою під час виділення земельних ділянок на вулиці Мічуріна; незадовільна робота щодо розслідування злочинів по ДП «Волиньвугілля» та на вугільних шахтах міста; незадовільна робота по боротьбі із розповсюдження наркоманії; затягування розслідування по справі «нововолинського» педофіла та інші.

Активісти запрошують жителів міста долучитися до мирної громадської акції. Ініціатор протесту - голова ГО «Нововолинська координаційна рада НРУ» Володимир Мигас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан,Луцьк Показати IP 16 Липня 2015 15:06
Треба їхати у Київ та пікетувати ГПУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus