USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську відкрилося представництво Фонду «Тільки разом»

15 Липня 2016 10:30
Мешканці шахтарського міста відтепер можуть звертатися зі своїми проблемами та ідеями до працівників Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Так, днями двері для відвідувачів відкрило Нововолинське відділення Фонду, яке знаходиться за адресою: бульвар Шевченка 13/12. Про це повідомили у прес-службі Фонду.

Відкриття представництв Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у районах Волині – це запрошення ініціативних людей до співпраці, щоб спільними зусиллями створити усі умови для процвітання і розвитку волинського краю.

До слова, області уже працює 17 таких представництв.



Керівник представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у Нововолинську Павло Шевчик каже, що нововолинці чекали відкриття відділення та вже з першого дня приносили звернення. З його слів, в основному люди хочуть покращити благоустрій міста та прибудинкових територій, побудувати дитячі майданчики. Також часто мешканці Нововолинська звертаються з проблемами, які виникають при організації ОСББ.

Тетяна Купа мешкає неподалік представництва. Жителі її будинку одні з перших створили ініціативну групу та звернулися за підтримкою у представництво Фонду.

«Я знаю, що Ігор Палиця допомагає людям. Коли побачила, що в нас відкривається представництво Фонду, вирішили і собі попросити допомоги, – розповідає жінка. – Ми вже організували ОСББ, тепер хочемо упорядкувати дитячий майданчик, адже він дуже занедбаний».

Одним з напрямків роботи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» є підтримка талановитої молоді. Активно реалізовує цю програму і Нововолинське представництво. Чотирнадцятирічний Володимир Шиць оди з тих обдарованих дітей, який отримав можливість відпочити та оздоровитися у таборі «Артек-Буковель». Хлопець

уже сім років займається танцями. Цьогоріч юнак отримав перемогу у міжнародному хореографічному конкурсі. Володимир з захватом розповідає про відпочинок, який приніс йому багато друзів.

«Це вже останнє, 17 представництво, яке є структурним підрозділом Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». У цьому представництві, як і в усіх інших, ми пропонуємо мешканцям громад до розгляду 10 проектів. Серед них, базовим є проект «Ініціативні громади». Відповідно до нього представництва приймають звернення від жителів міста, в яких треба вирішити питання благоустрою, освітнього, спортивного, наукового характеру. Обов’язковою умовою проекту є те, що громада має внести свій вклад в даний об’єкт», – констатує виконавчий директор Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Орест Маховський.

Представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» вже працюють в кожному районі Волині. Працівники регіональних відділень чекають на ініціативних жителів у будні з 9 до 18, щоб тільки разом втілювати у життя ідей, які покращать розвиток волинського краю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus