USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У полоні залишається шестеро бійців колишньої 51 ОМБ. ОНОВЛЕНО

12 Січня 2015 15:38
120 днів і ночей були у полоні сепаратистів кадрові офіцери 51-ї окремої механізованої бригади, майори Сергій Ребітва і Олександр Кондисюк. Обидва з Нововолинська. Завдяки домовленостям їх та ще групу військовослужбовців 26 грудня вдалося визволити з неволі.

Новий рік і Різдво Христове вони зустріли в родинному колі. Під час прес-конференції учасники АТО розповіли журналістам про пережите на лінії вогню. Про це повідомляє ВОДТРК.

Зі слів Сергія Ребітви, не усім бойовим побратимам пощастило вирватися з полону.

Олександр Кондисюк та Сергій Ребітва (зліва направо) під час зустрічі з журналістами в залі Нововолинської міської ради. Фото «Волинь-нова»:



ЧИТАТИ ЩЕ: РОЗШУК БІЙЦІВ 51 БРИГАДИ. СПИСКИ

«Зараз у полоні перебуває ще один нововолинець командир артилерійського дивізіону майор Сергій Фураєв.

Взагалі, з нашої бригади там ще залишилося 6 чоловік. Майор Фураєв, майор Петро Ліщук, прапорщик Віталій Губін, і три солдати Ткачук, Артем Комісарчук і Сергій Фіть», – розповів військовослужбовець.

Через відсутність об’єктивної інформації населення Донбасу налякане. Брехлива кремлівська пропаганда і далі робить свою чорну справу, переконаний Сергій Ребітва.

Тривале перебування в полоні не деморалізувало мужніх офіцерів. Настрій у них бойовий. Вони знову готові стати в стрій щоб боронити Україну від ворогів.

ЧИТАТИ ПРО ПРО НАСТУПНИЙ ОБМІН ПОЛОНЕНИМИ, ДІЇ СБУ І ДЕЩО «З ТОГО БОКУ»

Нагадаємо, сестра полоненого Сергія Фітя, Оксана, намагалася визволити брата з полону ще у вересні. Вона з групою волонтерів добралися до Сніжного. Оксані вдалося зустрітися з братом, однак з полону його не відпустили.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus