USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Польщі заарештували українця, який збив насмерть двох дівчат

3 Січня 2017 14:24
Суд на три місяці арештував 30-річного громадянина України, який у новорічну ніч, перебуваючи під впливом алкоголю, здійснив наїзд зі смертельним наслідком на двох дівчат (14 і 16 років) у місті Єлєня Ґура (Нижньосілезьке воєводство).

Про це повідомляє Польське радіо.

Засідання суду у справі арешту відбулося вночі з понеділка на вівторок. Про рішення суду на запит прокуратури і застосування тимчасового арешту повідомила у вівторок вранці речник Окружної прокуратури міста Єлєня Ґура Віолєтта Нізьолек.

Прокуратура звинуватила чоловіка у скоєнні аварії зі смертельними наслідками, а також у керуванні транспортним засобом під впливом алкоголю.

За здійснення таких злочинів в цілому загрожує 12 років ув’язнення.

Чоловік під час попереднього допиту поліцією не визнав себе винним у представлених звинуваченнях. «Він сказав поліції, що не пам'ятає, що сталося», – повідомила Нізьолек.

Нагадаємо, трагічний випадок стався у новорічну ніч. 30-річний громадянин України, який мав у організмі 1,83 проміле алкоголю, не впорався з керуванням та на позашляховику в’їхав на тротуар, де збив двох дівчат-підлітків, які померли на місці. Після цього автівка впала в річку. Водій і пасажирка перебувають у шпиталі.

У понеділок мер міста Єлєня Ґура оголосив у місті триденну жалобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ppp Показати IP 3 Січня 2017 15:08
посвяткував...
Н Показати IP 3 Січня 2017 17:25
коментар було видалено
Алекс Показати IP 3 Січня 2017 22:36
Тих хто сідає за пультом невтверезому стані та ще забирає життя, треба жьожче ставитись до таких людей садити років на 20 справедливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus