USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У районах, де немає шкільних туалетів, пропонують закрити санвузли в РДА

2 Лютого 2017 15:35
Приміщення райдержадміністрацій у тих районах, де не освоїли кошти, виділені на будівництво туалетів в сільських школах, пропонують залишити без санвузлів. Мовляв, аби ті змогли відчути той «комфорт», який щодня доводиться терпіти дітлахам.

Про це йшлося під час 10-ї чергової сесії Волинської облради сьогодні 2 лютого.

Так, під час звіту голови Волинської ОДА Володимира Гунчика депутат Вячеслав Рубльов зазначив, що кошти, виділені на будівництво туалетів для сільських шкіл, освоєні лише на 63%. Відтак, обранець громади поцікавився, чому досі не у всіх навчальних закладах добудували санвузли.

На що Володимир Гунчик зазначив, що деякі райони були не готові до проведення таких робіт, в інших не дійшли згоди з «сусідами» по каналізації, а є школи, які потребують ремонту вцілому. Тому, зі слів голови ОДА, в 2017 році завершать будівництво санвузлів, проте для цього необхідно ще 1,7 мільйона, які не врахували при складанні кошторису.

Голова Волинської облради Ігор Палиця на це заявив, що керівники профільних відділів та голови РДА «не впоралися з роботою або саботували її»:

«Це нагальна потреба (туалети в школах, - ред)! Давайте закриємо туалети в РДА і для керівників департаментів в такому разі? Це ваші підлеглі, Володимир Петрович, робіть висновки, хто не впорався», - наголосив Ігор Петрович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сераховичі Показати IP 2 Лютого 2017 15:43
Шановний Ігоре Петровичу, влада швидше закриє школи і знайде для цього тисячу причин...
швондєр Показати IP 2 Лютого 2017 16:00
"Іздай пріказ, запрєті ср\ть мімо диркі!" (с)
шацьк Показати IP 2 Лютого 2017 17:48
палиця і з швейцарії бачить більше ніж ми нехай опублікують вїзд і виїзд голови облради за час перебування на посаді і буде зрозуміло все а де порошенко сбу ?
Анонім до шацьк Показати IP 3 Лютого 2017 15:20
так.бачить більше ніж ваші депутати в Шацьку
Вова Показати IP 3 Лютого 2017 18:00
ТАКА БЕЗДАР ЯК У ЛЮБОМЛІ НІЧОГО НЕ ЗРОБИВ ДЛЯ РАЙОНУ ! Учнів не годують, не підвозять Повний -іздец!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus