USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У РФ висунули обвинувачення затриманим українським прикордонникам

12 Жовтня 2017 15:27
У Росії двох затриманих у Сумській області військовослужбовців Держприкордонслужби України звинуватили в незаконному перетині держкордону РФ.

Про це в четвер, 12 жовтня, повідомляє Інтерфакс з посиланням на Центр громадських зв'язків (ЦГЗ) ФСБ Росії.

«Затриманим 3 жовтня 2017 року за порушення кордону з України в Російську Федерацію військовослужбовцям Державної прикордонної служби України в рамках раніше порушеної кримінальної справи за ч.3 ст.322 КК РФ (незаконний перетин держкордону РФ) пред'явлене звинувачення», - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, 3 жовтня двоє співробітників Держприкордонслужби України зникли в Сумській області неподалік кордону з РФ. Пізніше РФ офіційно підтвердила затримання двох українських прикордонників. Український консул отримав відмову в розмові з затриманими з поясненнями, що ще не встановлено їхні особи.

Російська сторона погодилася на прикордонно-представницьку зустріч стосовно долі затриманих прикордонників. У рамках цієї зустрічі представники російської сторони вручили протокол про зустріч без відповідей на поставлені їй запитання, українська сторона, у свою чергу, письмово висловила заперечення.

Затримання російською стороною двох українських прикордонників Сумського загону могло бути здійснене силою. Є оперативна інформація, що проти них у РФ уже відбувся суд, заявив помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян. Натомість у ЗМІ з'явилася інформація, що прикордонники самі зайшли до Росії, аби "відсвяткувати" вдалу оборудку з росіянами в бані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus