USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Рівному в цирку померла жирафа

3 Жовтня 2017 16:26
У цирку «Кобзов», який перебуває нині із гастролями у Рівному, померла жирафа.

Про це повідомила у соцмережі Фейсбук рівнянка Вікторія Клус.

За її словами, африканська тварина жила у неволі і постійно пересувалась у сумнівних умовах.



Рівняни, які були на виставах у цирку розповідають, що ще в суботу жирафа брала участь у виставах і виглядала здоровою. Проте уже в неділю жирафу на виставу не виводили.

Як пише radiotrek.rv.ua, на касі цирку, що базується зараз поруч із торговельними центрами на Макарова у Рівному, висить об'ява про те, що жирафу перевезли й сховали у теплому приміщенні через похолодання.

Тим часом з інших джерел журналістам «РТБ: Рівне Суспільне» вдалось дізнатись, що тварини таки не стало, і спеціалісти навіть проводили розтин.

Інформацію журналістам телеканалу коментували в міській ветеринарній клініці:

«Жирафа померла. Там була серцева недостатність, якщо точніше - закупорка легеневої артерії, тварина загинула від зупинки серця. Жирафі було 10 років, хоч тварини живуть і по 30 років. Уже зроблено розтин, і вона утилізована на костопільському ветсанзавод».

У прес-службі ГУНП Рівненської області підтвердили інформацію про те, що жирафа, яка гастролювала із цирком у Рівному, померла.

Як ідеться в повідомленні, цирк «Кобзов», який і нині розташовується на стоянці одного із торгово-розважальних центрів міста, раніше зацікавив рівнян. Окремі мешканці міста закликали не йти у цей цирк. Одна із рівнянок навіть зареєструвала петицію на сайті міської ради із вимогою не пускати циркачів із звірями у Рівне. Проект рішення, щодо заборони звіринців та цирків із звірями, вже зареєстрований на офіційному сайті міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анатоль_2 Показати IP 3 Жовтня 2017 16:33
Як далi жити без жирафи?брати i сестри!!!в мене вiдчай!в мене icтерика,йду випью 5 капель
Ага до Анатоль_2 Показати IP 3 Жовтня 2017 16:51
+ )))
Ай Показати IP 3 Жовтня 2017 16:49
яй-яй, яка архіважлива трагічна новина - здохла жирафа. Сьогодні люди кожен день гинуть, бо війна, бо нема грошей на ліки, бо обмаль нормальних лікарів,бо нема гарантій, що ліки не підробка, а продукти, які дорожезні, справді їстівні,бо нема ніякого контролю, бо не можливо заробити на житло в своїй країні, а тому з закордонних заробітків буває в трунах повертаються чи каліками, а тут, млять, жирафа загнулась.Ну посидіть посопліть гуманісти с..ні, а краще, якщо так вболіваєте за тварин, то валіть на вулиці і погодуйте бездомних кішок і собак, яких в Луцьку тьма, замісь того щоб стояти з плакатами проти того "Кобзова" і не забудьте в "Ласку" на екскурсію сходити, тамтешнім мешканцям, той цирк раєм би мабуть здався.
! до Ай Показати IP 3 Жовтня 2017 20:46
Вчитись в школі треба було добре, щоб по заробітках не їздити. Хто мудрий - той і в Україні дає собі раду.
Василь до Ай Показати IP 4 Жовтня 2017 15:09
людей багато, а жираф один
V. Показати IP 3 Жовтня 2017 17:10
Попередніх коментаторів вважаю м’яко кажучи нерозумними людьми. Жирафа вмерла бо умови її існування були знущанням. Про заборону такого треба думати не тоді коли все буде у людей добре, а зараз. Бо ніколи не буде ідеальних умов. Зміни починаються, коли починають думати не тільки про себе.
до Анатоль2 Показати IP 3 Жовтня 2017 18:08
гарний тролінг :)
Мирослав Показати IP 3 Жовтня 2017 20:56
Я був на її останньому показі в суботу..
Грузін Показати IP 3 Жовтня 2017 23:05
Це точно, не живе. А дає собі раду. От і давайте собі раду, а в Європу не лізьте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus