USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У рожищенській музичній школі відсвяткували 60-річний ювілей

9 Березня 2018 20:59
Рожищенська районна дитяча музична школа 8 березня відсвяткувала своє 60-річчя. Концерт з нагоди ювілею освітнього закладу відбувся у місцевому будинку культури.

Зауважимо, Крім того, коштом Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» для освітнього закладу були придбане необхідне для музикантів устаткування.

Голова фракції УКРОП Волинської обласної ради, радник голови облради Вячеслав Рубльов нагородив директора навчального закладу Юрія Сосовського почесною грамотою голови обласної ради, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Депутатський корпус Волиньради, спільно із його очільником Ігорем Палицею та Фонд «Тільки разом» завжди підтримуємо талановиту молодь, - каже Вячеслав Рубльов. – У Рожищі цінують їхню музичну школу, адже у залі не було вільних місць, а артистів аплодисментами глядачі довго не відпускали зі сцени. Переконаний, що ми і далі продовжимо реалізовувати проекти для підтримки талановитої волинської молоді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus