USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт даху дитсадка на Волині витратять 450 тисяч

23 Вересня 2018 11:21
Розпочалися ремонтні роботи у дошкільному навчальному закладі села Любче. Загалом 450 тис. грн. витратять на заміну перекриття та утеплення даху дошкільного навчального закладу.

Про це поінформували у Копачівській громаді Рожищенського району.

Покрівля дитсадка вже багато років без ремонту, тож батьки вихованців та працівники неодноразово нарікали на те, що стеля під час негоди протікає, в приміщенні утримується сирість, яка негативно впливає на здоров’я дітей та персоналу.

На ремонт дошкільного закладу з обласного бюджету виділили 300 тис. грн., ще 150 тис. грн. – з бюджету Копачівської сільської ради.

На ремонт дошкільного закладу з обласного бюджету виділили 300 тис. грн., ще 150 тис. грн. – з бюджету Копачівської сільської ради. Загалом 450 тис. грн. витратять на заміну перекриття та утеплення даху дошкільного навчального закладу. Старий та дірявий шифер замінять на сучасний метало-профіль
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus