USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У селищі на Волині не вистачає місць у садочках

7 Березня 2015 18:28
У селищі Турійськ, що у Волинські області, не вистачає місць у дитячих садочках.

Про проблему підвищення рівня якості та доступності освіти під час відеоселекторної наради розповів керівник апарату Волинської ОДА Дмитро Дубняк.

З його слів, середня наповненість вікових груп дошкільних навчальних закладів у районі відповідає нормативам і становить 20 дітей у групі. Проте, у самому селищі Турійськ потребу у дошкільній освіті для населення у повному обсязі задовільнити не можуть.

До прикладу, за станом на 1 грудня 2014 року на обліку у ДНЗ № 2 перебуває 46 заяв з проханням про влаштування дітей віком від 3 до 5 років. Разом і з тим оптимізації потребує й мережа загальноосвітніх навчальних закладів району. На думку посадовця, це дасть можливість перерозподілити фінансові ресурси області та спрямувати їх на зміцнення навчально-матеріальної бази проблемних районів.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що згідно з проведеним фінансово-господарським аудитом діяльності Турійської РДА з’ясувалось, що у районі є низка так званих «підводних рифів», через які район не може вийти на гідний рівень з-поміж інших адміністративно-територіальних одиниць на Волині.

Окрім того, у Турійському районі погано розвинена мережа лікувально-профілактичних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 7 Березня 2015 18:46
дайте можливість ПРИВАТНОМУ бізнесу організувати дитсадки, не заважайте. І тодв проблем не буде.
баба Показати IP 7 Березня 2015 19:10
Колишня голова селищної ради Микитюк Г.В., яка розпродала все в Турійську, в тому числі і дитячий садок біля автостанції (де гроші?) пішла ще й на підвищення за це (?)- сидить ще й досі в облдержадміністрації начальником.
Анонім Показати IP 7 Березня 2015 19:39
цЕ НЕ ПРОБЛЕМА ,підказую що треба робити на прикладі дитсадка №7 м.Луцьк що на київському майдані! місце в групі коштує 200-300 дол.сша тому дітей набирають в групи не зважаючи на те що не вистачає спальних місць ,шкафчиків для переодягання і взагалі просто як би в один дені прийшли б усі діти ,а це більше 40 чоловік в групі місця не вистачило б ні нащо, тому вихователі влаштовують нібито провітрювання створюючи неймовірні протяги простужуючи дітей,а потім звинувачують в усьому батьків ніби то вони приводять хворих дітей і не реагують на зауваження невинного педперсоналу!!!
дідо до Анонім Показати IP 7 Березня 2015 20:17
У кожному садку групи переповнені. Тому потрібно ввести абонемкнтну плату. 500 грн. і і ті діти ,що не приходять відсіються відразу.
Анонім до дідо Показати IP 7 Березня 2015 20:40
Не питання там і так на сьогодні більше 300грн. Тільки офіційних в касу плюс на різні інші потреби, але питання не в грошах, а в відношенні до дітей. Робіть гідно свою роботу дайте про наших дітей не обрадайте. А як що ти курка ореш на них як на відень то нічого іншого не залишаєш як вирвати тобі язик. Не вистачає нервів працювати з дітьми то якого храпа ти преслі на цю роботу
дідо до Анонім Показати IP 7 Березня 2015 20:43
Не подобається садок, у Луцьку багато. можеш змінити садок на інший.
Просто мама до дідо Показати IP 7 Березня 2015 20:45
І кожен раз платити вступні благодлійні внески по 500 грн?
дідо до Просто мама Показати IP 7 Березня 2015 20:59
тільки лох платить.
батьки до дідо Показати IP 7 Березня 2015 23:01
А може просто нехай всі виконують сумлінно свою роботу, а не вказують що кому робити! Діти наше майбутнє квіти нашого життя, я люблю своїх дітей і розірве на шматки лютого хто їх скривдить, тому не варто тут шукати собі виправдано як що ти не вмієш працювати з дітьми іди в зоопарк. Хоча таких як ти і туди не візьмуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus