USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Шацьку попрощалися з екс-депутаткою, яка загинула у ДТП

20 Листопада 2017 15:20
У Шацьку поховали 58-річну Любов Маригоду, яка загинула 15 листопада в аварії біля селища Голоби Ковельського району. Про це інформує Район.Шацьк.

Цей день став чорним для Шацька: аварія забрала життя двох місцевих жителів – Любові Маригоди та голови Шацької ОТГ Сергія Віннічука. А вранці 20 листопада в лікарні помер постраждалий у ДТП водій Олександр Гармацький.

Любов Миколаївна була керівником громадської приймальні Шацького районного партосередку ВО «Батьківщина», екс-депутаткою Шацької селищної ради. Вона брала активну участь у житті громади. Велика патріотка України, учасниця Революції гідності в Києві, чудова мама, бабуся, добра, чуйна, працьовита людина, відповідальна партійка - такою запам'ятають її односельці.

У Любові Маригоди залишилося двоє дітей.

Жінку, життя якої раптово обірвалося, відспівали в храмі Різдва Пресвятої Богородиці.

Вічний спочинок Любов Маригода знайшла на новому селищному кладовищі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus