USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У шести шкіл Ковельського району - нові директори

10 Вересня 2015 17:30
В освітянській галузі Ковельського району відбулися певні кадрові зміни. Педагогічні колективи шести загальноосвітніх шкіл очолили нові директори.

Про це повідомляє «ПроКовель».

Так, на посаду директора НВК «ЗОШ I-III ступенів-гімназія» імені С.Є.Ткача був запрошений екс-голова Ковельської РДА, депутат райради, педагог за освітою Юрій Поліщук. Юрій Петрович охоче погодився працювати в цьому колективі і вже першого вересня приступив до своїх професійних обов’язків.

Наступні заклади, а саме Колодяжненську ЗОШ I-III ступенів очолила Ірина Шворак, навчальний заклад в Підріжжі – Ірина Корень, на посаді директора Козлиничівської ЗОШ тепер працює Ольга Ковальчук, а Валентину Об’єдкову затвердили керівником ЗОШ I-III ступенів села Вербка. Зміни керівного складу відбулися і в освітянському закладі села Волошки (школа I-II ступенів). Тут на головну посаду було призначено Лідію Тарасюк.

Відділ освіти району на молодих, енергійних, досвідчених педагогів, які цьогоріч стали до керма навчальних закладів, покладає велику надію. Там упевнені, що новопризначені директори докладуть усіх зусиль, щоб вивести довірений їм заклад на значно вищий рівень

щодо успішності учнів, покращать його рейтинг серед навчальних закладів району, і не лише.

Нагадаємо, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, що у Камінь-Каширському районі люди збунтувались проти призначення директорки новозбудованої школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ооо Показати IP 10 Вересня 2015 18:09
вітаю з обновками школи які вціліли після рехформ
Читач Показати IP 14 Вересня 2015 17:59
А чому поміняли якщо не секрет?Які причини обновок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus