USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У школах і дитсадках Луцька забезпечують протипожежну безпеку

17 Серпня 2018 23:09
Убезпечуючи дітей від пожеж в освітніх закладах Луцька, управління освіти закупило нові вогнегасники, перевірило наявні, здійснило навчання педагогів та адміністрації закладів, здійснило вогнезахисну обробку.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Начальник управління освіти Зіновія Лещенко розповіла, що для забезпечення належної протипожежної безпеки в закладах освіти потрібно величезне капіталовкладення.

«Це питання потребує виконання заходів не одного року й чималого фінансування. Тому ми щороку над цим питанням ретельно працюємо. Цього року вже провели відповідні роботи: навчання для вчителів, керівників закладів освіти на суму більше 46 тисяч гривень. Також придбали 47 вогнегасників для шкіл, 62 для закладів дошкільної освіти.

Окрім цього в двох ЗДО встановили протипожежну сигналізацію, проситимемо кошти й на облаштування сигналізації в школі на Дубнівській. Серед заходів, які вдалося зробити - вогнезахисна обробка та замір вогнеізоляції», - доповіла посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus