USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У СНУ - проблеми із виплатами зарплат

3 Серпня 2017 12:00
Понад два місяці працівникам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки не виплачують кошти. Зокрема, затримка відбувається із виплатою відпускних та зарплат.

У коментарях Інформаційному агентству Волинські Новини працівники університету розповіли, що відпускні взагалі нікому не платять й не пояснюють, чому затримка та коли дадуть гроші. Щодо зарплати, то, зі слів працівників навчального закладу, її теж виплатили не всю, лише частину.

«Зазвичай нам зарплату дають до кінця місяця, і от, сьогодні вже 3-серпня, а за липень дали лише 40%. Більше того, людям відпускні не платять», - розповіла працівниця навчального закладу, яка попросила не називати її ім’я.

Втім, окремі працівники вже не мовчать про це й говорять про затримку коштів публічно. Зокрема у facebook старший викладач кафедри філософії та релігієзнавства СНУ Наталія Динько написала пост наступного змісту.

«Почався другий місяць відпустки... а відпускними і не пахне.. Мабуть, вважають, що багато зеленої трави і можна пастись... правда, жити теж, мабуть, треба у шалаші - чим заплатити за квартиру.. «спасибо партии родной и (тут не знаю, кому саме - Гройсману, Порошенку чи ще комусь..) лично...», - пише жінка.
Із цього приводу заступник головного бухгалтера навчального закладу Любов Тютюнник відмовилася коментувати ситуацію. Щодо затримки виплат інформацію не спростувала й пояснювати причини цьому теж відмовилася.

Зауважимо, що редакція ІА Волинські Новини готова опублікувати коментар вишу й в подальшому спробує таки дізнатися причини цієї ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Лучанин Показати IP 3 Серпня 2017 12:09
Зарплату і відпускні необхідно виплачувати до відпустки. Ганьба керівництву.
Kelt Показати IP 3 Серпня 2017 12:18
Коцану також треба жити якось )
Лучанин Показати IP 3 Серпня 2017 12:27
Ганьба керівництву. Гроші необхідно вилачувати до відпустки.
Май нейм із вова Показати IP 3 Серпня 2017 12:47
Волиньгаз теж затримує і відпускні і оздоровчі і зарплату!!!
Вася Показати IP 3 Серпня 2017 13:13
А на фірмі "Холодтехсервіс" взагалі по два-три місяці не платять зарплату!
КЛВ Показати IP 3 Серпня 2017 13:34
А на електротермометрii затримують зарплату 4 мiсяцi
студент Показати IP 3 Серпня 2017 13:46
Тепер зрозуміло чому підняли ціни за навчання на 60-70% - їм на зарплату не вистачає! :)
викладач до студент Показати IP 3 Серпня 2017 14:06
зарплату платить держава з державного бюджету. Це національний вуз. Як кажуть твої одногрупники "учі матчасть студент"
Миколаж Показати IP 3 Серпня 2017 18:03
Все що відбувається з виплатою заробітної плати в СНУ, це принципова позиція Коцана, він вважає, що би*ло потерпить, поки він за державні кошти буде розвивати свої бізнес-проекти!!!!!
олег до Миколаж Показати IP 3 Серпня 2017 20:34
і знову коцан , я його не знаю і не захищаю , алеж ,при чому тут керівництво , він де факто не може іх не виплатити якщо вони прийшли з загального фонду(держбюджет) а якщо іх там немає то і взяти іх немає звідки і це мабуть шоколадна шобла винна чи я не правий , ау бухгалтера розтолкуйте темним!!!!
коля Показати IP 3 Серпня 2017 22:18
Треба визначитися, скільки треба адмін та допоміжних працівників.
Кірик Показати IP 3 Серпня 2017 23:51
То Коцан має ту накачану силіконом бабу молодуху Лільку, яка всі гроші з нього викачує, позор!
Василь Показати IP 4 Серпня 2017 01:35
Якщо гроші не надійшли з держбюджету, то малювати їх ні Коцан, ні Пупкін не зможуть. Вони навіть кошти з оплати за навчання на виплату ЗП спрямувати особо не можуть. Тому всі питання треба адресувати до шоколадного, його вінницького друга і львівської пришм*ндовки
Наталя Показати IP 4 Серпня 2017 10:38
Гроші з держбюджету давно прийшли. Це керівництво університету їх прокручує на свої бізнес-проекти
Ірина Показати IP 7 Серпня 2017 12:31
Може ця ситуація завдяки журналістам набере розголосу і щось зміниться, бо працівники бояться піднімати це питання, все таки контрактна форма праці, кожен боїться за своє місце під сонцем. А ситуація з відпускними за моєї пам'яті вже років 10 така. Відпускні виплачуються в кінці відпустки, а за що жити 2 місяці нікого не цікавить, не говорячи вже про якийсь відпочинок. А в цьому році вже із зарплатами почали свої темні справи робити.
Володимир Показати IP 22 Серпня 2017 12:31
Причина в тому, що керівництво СНУ премію собі виписало на десятки а деяким на сотню тисяч грн. КРУ - великий штраф наклало за таку аферу. Отож всі при грошах, а працівники без зарплати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus