USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США представили нові санкції проти Росії

14 Червня 2017 10:09
Конгрес США представив законопроект про нові санкції щодо Росії. Про це інформує видання «РИА Новости».

З документа випливає, що російським банкам, які знаходяться під санкціями, можуть обмежити термін фінансування з 90 днів до 14.

Також компаніям і фізичним особам США будуть заборонені «з усіма угоди з наданням фінансування та інші ділові відносини з участю нового боргу терміном довше, ніж на 14 днів».

Крім того, пропонується обмежити терміни фінансування російських енергетиків.

Компаніям і фізособам США будуть заборонені «з усіма угоди з наданням фінансування та інші ділові відносини з участю нового боргу терміном довше, ніж на 30 днів».

Зазначається, що зараз Сенат розглядає кілька законопроектів про обмеження щодо Росії, зокрема, про санкції проти оборонного і енергетичного секторів економіки країни.

Голосування за або проти нових заходів відбудеться в Сенаті 15 червня. Потім санкції повинні схвалити Палата представників, а вже після цього - Білий дім.

Раніше повідомлялося, що в Сенаті США погодили посилення санкцій проти Росії, які повинні стати відповіддю на ймовірне втручання Москви у вибори в США і її активність на Близькому Сході.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон під час особистої зустрічі з господарем Кремля Володимиром Путіним заявив, що у разі ескалації конфлікту на Донбасі санкції проти Росії буде посилено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 14 Червня 2017 10:18
ну вже й санкції !!!!!!!!!!!!! і як парашія таке переживе ?!!!!!!!!!!
! до Анонім Показати IP 14 Червня 2017 11:46
"Сіс*кандьори" й "тапаля" вже чуть призавяли, ну і ці санкції "толька на пользу" підуть! Хаха, ржу з ботоксного недомірка, так обіс*атись, причому на кожному кроці!
корінний лучанин Показати IP 14 Червня 2017 12:06
Ото вже точно заживемо.ні запануємо.!
Боцман до корінний лучанин Показати IP 14 Червня 2017 14:34
Ну хоть не морозьте і не позортесь. Зміст санкцій не для того, що б хтось запанував, а для того, що б хоть якусь відповідальність понсла країна-агресор, тобто педерація. Да, санкції не такі жорсткі як хотілося б, але й такі санкції приносять результати, і не малі. І ОТ ТІЛЬКИ НЕ ПОТРІБНО ПРО ПРОСТИХ, НЕВИННИХ ЛЮДЕЙ, ЯКІ НАМ ЩЕ Й "БРАТТЯ". ТІ БРАТТЯ РАДІЛИ ОКУПАЦІЇ КРИМУ, ТІ БРАТТЯ РАДІЛИ КОЖНОМУ ПОСТРІЛУ З РАССЄЙСЬКИХ ГРАДІВ, ТІ БРАТТЯ ЩИРО РАДІЛИ КОЖНОМУ ЗАГИБЛОМУ УКРАЇНЦЮ ... Так що не треба, вони нам не брати, та й не були ними ніколи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus