USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Таїланді в печері знайшли 11 дітей, які зникли дев’ять днів тому

3 Липня 2018 07:40
Рятувальники знайшли 11 підлітків і їхнього тренера, які загубились у печері Кхао Луанг на півночі Таїланду.

Їхні пошуки тривали дев'ять днів - дітей розшукували тайські дайвери і міжнародні фахівці. А біля входу в печеру чекали і молилися батьки, повідомляє ТСН.

Тепер підлітків знайшли, але звільнити досі не можуть.

За словами рятувальників, залишилося обережно вивільнити заручників стихії, хоча й це не так просто.

"Ми ще туди не дісталися. Це все ще занадто ризиковано - якщо рятувальники залізуть усередину, їм може не вистачити повітря або тунель стане занадто вузьким. Нам ще треба підготуватися", - сказав губернатор провінції Чіанграй Наронгсак Осатанакорн.

Нагадаємо, дитяча футбольна команда і тренер зникли в печері Кхао Луанг. Одинадцять підлітків, старшому з яких 16, і їхній 25-річний тренер загубилися в суботу, 23 червня. Хлопці пішли на прогулянку серед скель у місті Чіанграй.

Подорож дітей перервала злива, припускають - саме негода і вода, яка залила печеру, завадила їм вчасно вийти на світло. Дітей розшукували уздовж усієї 8-кілометрової скелястої пастки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 3 Липня 2018 17:27
а як вони туди потрапили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus