USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Топільному встановлять спортивний майданчик

21 Квітня 2018 22:39
Депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Вячеслав Рубльов зустрівся із освітянами школи І-ІІІ ступенів села Топільне, що в Рожищенському районі, для спільного вирішення найгостріших проблем громади.

А вони у громади далеко не нові – заміни потребують шкільні вікна і дах місцевого ДНЗ, а ще освітяни просять встановити спортивний майданчик. За словами директора школи Валентина Глушка дітям ніде займатися спортом, бо шкільний інвентар давно зносився, а конструкції на спортивному полі потребують якнайшвидшої заміни. Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

«Ідея облаштування спортивного майданчика на території школи виникла уже давно. У нашій школі навчається 185 дітей, а саме приміщеннязнаходиться в центрі села, тому займатися спортом могли б і учні, і односельчани. Реалізувати цей проект самотужки нам ніяк не вдасться, тому ми й звертаємося за допомогою до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та депутата облради Вячеслава Рубльова», – зазначив директор школи Валентин Глушко.

«На жаль, упродовж багатьох років школи отримували лише умовне фінансування, тому проблем накопичилося дуже багато. Ускладнює ж ситуацію

той факт, що із подібними проблемами ми зустрічаємося чи не в кожному населеному пункті. Тому вирішуватимемо ці питання поступово»,– зазначив Вячеслав Рубльов.

Депутат зазначив, що для перекриття даху у ДНЗ, насамперед потрібно виготовити проектно-кошторисну документацію, а вже тоді можна буде розпочинати роботу. Щодо заміни

вікон у школі, то Вячеслав Рубльов розповів громаді села про міні-проекти облради на які під час останньої сесії передбачили 3 мільйони гривень. Максимальна сума, яку ініціативна група може отримати від обласної ради становить 100 тисяч гривень, іншу частину дофінансовує районна рада.

Нагадаємо, щоза сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у селі Топільне в 2016 році було встановлено дитячий майданчик, а вже за рік спільно вдалося реконструювати систему вуличного освітлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus