USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

У центральному парку Луцька ремонтують «Ротонду»

3 Травня 2017 19:00
У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку тривають ремонтні роботи літньої естради «Ротонди», пише Конкурент.

Нагадаємо, ще влітку 2016 року «Ротонді» врешті знайшли орендаря. Орендувати цей об’єкт забажали власники клубу «Опера» Роман Хорзов та Андрій Котищук.

Лучанам представили проект, як може виглядати оновлена літня естрада «Ротонда».

На візуалізації проекту видно, що запланували орендарі встановити на цій території столики та облаштувати сцену. Однак проблемним залишалося питання, що на цьому місці ніде встановити вбиральню, адже каналізаційні мережі до цього місця не підведені. Роман Хорзов пояснив, що на перших порах це питання вирішать, встановивши біотуалети. А згодом сюди планують підводити інфраструктурні мережі, у тому числі й каналізаційну.Зауважимо, попередній потенційний орендар відмовився від використання «Ротонди» у зв’язку з тим, що аби підвести до цього місця електрику, треба вкласти декілька десятків тисяч гривень лише на кабель.
Ось як виглядатиме «Ротонда» після ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Корінний лучанин Показати IP 3 Травня 2017 20:55
ПИТАННЯ ПРАКТИЧНЕ: Куди будуть ховати столи та стільці у період НЕГОДИ (дощі, вітри і т.п.)? Дах ротонди їх ніяк не закриває. Я вважаю, що ПРОЕКТ сирий , кліентам не створений комфорт та затишок і не гарантує захист їх на випадок негоди.
Читач до Корінний лучанин Показати IP 3 Травня 2017 21:26
Бариги, швидше за все, в перспективі бачать капітальну криту будівлю. Усі дозволи в Луцької влади можна купити за пару тисяч зелені.
ідіот Показати IP 3 Травня 2017 21:23
там буде збиратися богема Луцька і багаті туристи з Європи слухати кращих тенорів з Італії
Міша Показати IP 3 Травня 2017 22:14
Парковочку запиляють авто на 50-80. А з біотуалетами якась лажа получається; по перше чоткі пацикі в капроновий сортир навряд-чи захочуть ходити .по друге в біотуалетах нюхати усіляку дрянь не зручно їм якось буде.по третє наявність біотуалетів не вирішить аж ніяк питання стічних вод з кухні де як не странно миють посуду ,чи ви думаєте там закуску і випивку будуть подавати в одноразовому пластиковому посуді. Абсурд якийсь . Тихенькотрубу в канаву кинуть і усе !!! В цій країні грошики вирішують все.
Прохожий Показати IP 4 Травня 2017 09:28
Люди, ви якісь цікаві.... Роблять і добре...Чи ліпше, щоб стояло оте чудо яке зараз посеред парку? Ще б парк до ладу привели, а то грязнота скрізь. РОви із водою забруднені сміттям і тд.
Прохожому Показати IP 4 Травня 2017 12:03
При любому будівництві і завжди будували перш за все вбиральні-туалети а потім головна споруда. Тут навпаки....хоча парк великий і кущів багато...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus