USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьку «Ротонду» дали в оренду власникам «Опери»

1 Червня 2016 20:33
«Ротонді» у Центральному парку імені Лесі Українки врешті знайшли орендаря. Але для того, щоб проект реалізувати, доведеться здійснити чимало робіт.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 1 червня.

Нагадаємо, днями лучанам представили проект, як може виглядати оновлена літня естрада «Ротонда». Орендувати цей об’єкт забажали власники клубу «Опера» Роман Хорзов та Андрій Котищук.

На візуалізації проекту видно, що запланували орендарі встановити на цій території столики та облаштувати сцену. Однак, як зауважили члени виконкому, на цьому місці ніде встановити вбиральню, адже каналізаційні мережі до цього місця не підведені.

Роман Хорзов пояснив, що на перших порах це питання вирішать, встановивши біотуалети. А згодом, додав заступник міського голови Юрій Моклиця, сюди планують підводити інфраструктурні мережі, у тому числі й каналізаційну.

До слова, згідно зі змінами до проекту рішення, запропонованими членом міськвиконкому Михайлом Щуром, усі покращення, які орендарі виконають під час капітального ремонту, стануть власністю громади міста Луцька.

Зауважимо, попередній потенційний орендар відмовився від використання «Ротонди» у зв’язку з тим, що аби підвести до цього місця електрику, треба вкласти декілька десятків тисяч гривень лише на кабель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанка Показати IP 1 Червня 2016 21:07
... і тут євреї ))
Ці Показати IP 1 Червня 2016 22:23
Нууу черговий гендел в парку біля зоопарку. Розчарований
лучанка Показати IP 1 Червня 2016 22:37
Біотуалети????? Все...капець парку! Буде загаджений, засмерджений парк!
Роман Показати IP 2 Червня 2016 04:58
Засмерджені - ті, хто проти! Стояла пустка, а тут - ляля. Шо вам ше не так???
Петрик Показати IP 2 Червня 2016 06:54
Можна сказати шо зараз в парку не загаджено
Рак Показати IP 2 Червня 2016 08:19
Хоть наркоманівв парк переселять
ліля Показати IP 2 Червня 2016 10:00
Біотуалети - це погано. Те,що взяли в оренду - правильно. Давно пора там навести лад. Тільки щось зі столиками непонятно.??. Там що кафе, ресторан,бар, їдальня??? Чи все-таки концертна площадка??? І взагалі ,я думаю багато вкладуть в ремонт, то ціна за вхід буде велика. То для кого це все. для звичайних людей які йдуть в парт прогулятись ?? Чиможливо це нічнгий клуб????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus