USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У центральному парку Луцька торгують спиртним попри заборони

24 Вересня 2014 13:30
Місцевий контингент полюбляє збиратися в кафе поруч «Бригантини». Там можна випити пива у нічний час, і «шансон» послухати. Тому міську владу просять перевірити законність функціонування закладу.

Про це стадо відомо під час засідання 64 чергової сесії міської ради сьогодні, 24 вересня.

Нагадаємо, в місті заборонили продавати алкоголь з 22.00 о 8.00 години. Та не всі підприємці попри заборону цього дотримуються. А ось правоохоронці рапортують, що після таких заходів, кількість розбоїв та п’яних дебошів у місті зменшилася. А от на всеукраїнському рівні хочуть заборонити продаж алкоголю на автозаправних станціях.

Депутат міської ради Віктор Ящук в своєму депутатському запиті повідомив, що в центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відпочивають часто аж ніяк не культурно.

З його слів, поруч з «Бригантиною» розташоване кафе, на яке немає жодних документів. Головний товар там – пиво, яке продають без часових обмежень.

«В закладі лунає «шансон», а відвідувачі порушують громадський порядок та спокій. Тому прошу перевірити законність функціонування закладу», - зазначив він.

Депутати запит підтримали.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вітак Показати IP 24 Вересня 2014 13:56
првильно депеутат зазначив. А хто у нас в місті слідкує за культурою і порядком цікаво? і хт зарплату одержує а порядку немає. треба ще зі школи виховувати дітей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus