USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Талановиті діти у центрі Луцька вітали рідне місто з 933 річницею

9 Вересня 2018 21:02
Народні пісні, поезія про рідне древнє місто, запальні латиноамериканські та іспанські танці, а також усміхнені дитячі обличчя: з днем народження по-дитячому щиро вітали рідний Луцьк юні таланти.

Концерт творчих колективів Палацу учнівської молоді «З днем народження, місто моє» відбувся 9 вересня на Театральному майдані.

Зі сцени усім жителім Луцька зичили, аби радість оселилася в їхніх родинах, а доброта і любов входили у кожну оселю.

«Наше місто – це велетень, який дихає, навчається, працює, хворіє, радіє і сумує. Життя міста залежить від людей, від нашого ставлення до свого діла, своєї професії, а для міста всі професії потрібні і важливі. Ми вітаємо усіх, хто працює в Луцьку, хто своєю працею прославляє місто, робить все для того, аби місто жило повноцінним життям», - зверталися до лучан ведучі.

Вони відзначили, що шанувальники дитячої творчості залюбки приводять діток у Палац учнівської молоді, що на вулиці Шопена, і там юним талантам відкриваються нові світи у мистецтві.

Директор Палацу учнівської молоді, заслужений працівник освіти України Степан Сидорук від імені педагогічного колективу і вихованців закладу привітав усіх містян із днем народження Луцька. Він побажав присутнім щасливої долі, приємних хвилин спілкування з прекрасним, родинного затишку, здійснення усіх мрій та Божого благословення в усіх справах та починаннях. Також він привітав з життєвим ювілеєм керівника колективу народного ансамблю спортивного бального танцю «Троянда» Ольгу Кравчук, бажаючи творчої наснаги та здобутків для її вихованців.

Опісля урочистих привітань юні таланти демонстрували майстерність у співі, декламації поезії, грі на народних інструментах, у виконанні бальних, народних та спортивних танців, здобуваючи оплески сотень лучан.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus