USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У військовій частині Волині - службова перевірка щодо торгівлі набоями

25 Листопада 2016 23:29
Керівний склад оперативного командування “Захід” та командування військової частини повідомили про початок службової перевірки щодо військового, який регулярно продавав набої до пістолета Макарова, вкрадені зі складу.

Нагадаємо, що сьогодні Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Володимирі-Волинському співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили начальника складу матеріального забезпечення однієї з військових частин, який торгував набоями.

За інформацією прес-служби військової частини наразі проводиться службова перевірка щодо наведеної у статті інформації.

"Керівний склад оперативного командування “Захід” та командування військової частини ніколи не вдаються до спроб виправдати злочинців, перекручувати наявну інформацію на свою користь або ж до інших протиправних дій, які протирічать суспільним нормам моралі. Якщо ця інформація підтвердиться, даний військовослужбовець не уникне покарання та буде звільнений з лав Збройних Сил України, як негідний носити звання українського військовослужбовця", - йдеться у повідомленні прес-служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
геройство Показати IP 26 Листопада 2016 09:10
тра було показувати у 2014 році перед аватарами ,після того як приїхали у Володимир того списаного добра валялося немерено в пачках ,в ящиках БЕРИ НЕ ХОЧУ хоч оптом хоч в розницу.
Адвокат Показати IP 26 Листопада 2016 09:17
За торгівлю вкраденими набоями посадовою особою ,- наступає кримінальна відповідальність , а не лише звільнення з лав ЗСУ ...!!!
До адвоката Показати IP 26 Листопада 2016 10:01
Якщо влетів мент свої його відмазують,якщо влетів сбу свої відмазують,якщо влетів таможенік свої відмазують .ТО ЯКЩО ВЛЕТІВ ВІЙСЬКОВИЙ ТО СВОЇ ТОПИТИ ЧМИРИТИ ,ЗАКОПУВАТИ І т.д. не можу знати причину таког людоє....тства
Андрій до До адвоката Показати IP 26 Листопада 2016 11:12
Причина проста сцикунство. Можна подумати той торгаш не ділився.
До адвоката Показати IP 26 Листопада 2016 10:34
тут звільненя погано тим що чоловік мав роки на пенсію військову.а пенсію якщо ти звільнений по суду НЕПОЛОЖЕНО то вам як для адвокатської практики
петя Показати IP 26 Листопада 2016 15:57
а шо вони поганого робили
в той час Показати IP 26 Листопада 2016 19:10
коли наші діти жаб під донецьком іли у 2014му ці прапорщикі тушонкою торгували а на волноваху списували.посадити разом з сбушниками яуі ціх тварюк кришують
до в той час Показати IP 26 Листопада 2016 20:15
зато тепер пільги, посвідченя, квартири,земельні ділянки ,комуналка,ГРУПА ЛИПОВА,страховка,кормьошка дітей ,курорти,пенсія за ато собі і жінці. І навіть на 9 ТРАВНЯ премія 5тисяч.ЯКе вони мають відношеня до того світлого свята і стоять біля памятника як засватані тьху ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus