USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському невідомі понищили зупинку

6 Листопада 2017 17:55
У Володимирі-Волинському частішають повідомлення про випадки вандалізму. Зокрема, в понеділок, 6-го листопада, місцеві комунальники повідомили, що невідомі понищили стінку автобусної зупинки навпроти лікарні.

Про це інформує БУГ.

Крім того, на одній з нарад начальник управління ЖКГ міської ради Віктор Фіщук повідомив, що вандали нищать і металеві вивіски з розкладом руху міського громадського транспорту. А для всіх охочих розпочали формувати «музей» погнутих табличок.

Зазначимо, що це не перші випадки, коли нововведення потрапляють під приціл вандалів. Так, раніше потерпала від них лавка закоханих, встановлена навпроти міського РАЦСу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Електровіталик Показати IP 6 Листопада 2017 18:53
то мене били головою об зупинку
К.лучанин Показати IP 6 Листопада 2017 19:02
Допускаю , що існує і діє певна бригада вандалів на ВОЛИНІ. Ось був недавній випадок у Луцькому центральному парку, коли нову лавку і контейнер кинули у водойму. Тепер випадок у Володимирі -Волинському.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus