USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Володимирі-Волинському обрали «Весняного муркотуна»

13 Травня 2017 22:34
Свято-конкурс для дітей, батьків та котиків «Весняний муркотун» відбулося 13 травня у Володимир-Волинському культурно-мистецькому центрі, повідомляє Район. Володимир-Волинський.

Поки працювало журі до якого, до речі, увійшли лікар-ветеринар та професійний грумер, всі хто того дня завітав на свято взяли участь у цікавих вікторинах, захоплюючих квестах, музичних конкурсах.

Самих учасників конкурсу було небагато, проте ніхто з муркотунів не залишивсяя поза увагою гостей свята. Їх засипали компліментами, з ними фотографувались, їх знімали на відео.

Варто відмітити, що з року в рік на свято-конкурс приходять ті ж самі учасники. Завдяки цьому володимирчани вже встигли ознайомитися із красенем-британцем Марсельом, сфінксом Мерлін, безпородною кішкою Муркою.

Цьогоріч цю команду поповнили: сфінкс Луна, коти Пушик та Бублик, Грей та інші.

В результаті, ніхто з учасників не залишився без відзнаки та смачного подарунка.

А звання «Весняний муркотун» шляхом глядацького голосування цьогоріч виборов кіт-британець Марсель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 14 Травня 2017 00:07
В них що з котами повний напряг? В мене в дворі на смітнику коти в рази гарніші! Дожилися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus