USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі-Волинському оголосили конкурс на отримання стипендій

3 Квітня 2014 13:00
У древньому Володимирі-Волинському цього року вперше відзначатимуть місцеву талановиту молодь стипендіями міської ради «Майбутнє Володимира». Кращих молодих учнів, студентів та фахівців міста відзначатимуть за особливі успіхи у навчанні та науковій діяльності, творчо-мистецькій роботі, спортивно-масовій роботі, трудовій та громадській діяльності.

Відповідно до рішення міської ради від 26.06.2013 року № 26/21 «Про затвердження Положення про призначення стипендій Володимир-Волинської міської ради» .

З 1-го по 30 квітня 2014 року відбувається висунення кандидатів для призначення стипендій міської ради. Зі списком документів для отримання стипендії можна ознайомитися на офіційному сайті Володимир-Волинської міської ради.

Ініціатором розробки такого положення був начальник відділу сім'ї, молоді та спорту міськвиконкому В'ячеслав Петрук, а також студенти та викладачі Володимир-Волинських агротехнічного та педагогічного коледжів, Вищого професійного училища, а також вчителі й учні міських загальноосвітніх шкіл.

ДОВІДКА:
Стипендії призначатимуться жителям Володимира-Волинського віком від 18 до 35 років: студентам вищих навчальних закладів, працівникам установ, організацій та підприємств міста, викладачам, спортсменам, громадським діячам, які внесли особистий внесок у розвиток виробництва, науки, освіти, культури, спорту міста, ведуть на його теренах активну громадську роботу.

Право висування кандидатів, для призначення стипендій, отримали ради навчальних закладів, органи студентського самоврядування, трудові колективи Володимира-Волинського, місцеві громадські організації, а також інші інститути громадянського суспільства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
гроші Показати IP 3 Квітня 2014 13:56
хоч трохи володимирські держиморди дадуть грошей на розвиток молодим, а то все тільки пенсіонерів стимулюють
василь Показати IP 3 Квітня 2014 17:17
що за брехня! Цей проект написав депутат міської ради Сорока, більше 2,5 років тому! 2,5 роки міські чинуші його футболили !!! Брехливий Мер Саганюк вже і сюди простягнув свою злодійську руку!!!
Наталія Показати IP 3 Квітня 2014 21:49
дивно...сьогодні вдень я тут бачила зовсім інший текст! що ініціатором був Анатолій Сорока і підтримали його депутати Сусік і Мацюк.....а зараз інше написано.....
курт Показати IP 6 Травня 2014 10:02
Господи, відпустіть того Сороку з Богом.... Ми повинні шкодувати хворих і обездолених! Люди які живуть у своїх фантазіях, ніде не працюють і збираються будувати світле майбутнє, можуть розраховувати на людську жалість. Він все творить, пише, розробляє....Краще б взяв віника і на своєму подвірї лад навів, бо на міському смітнику охайніше!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus