USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Волиньраді продемонстрували «знаряддя вбивств»

25 Січня 2014 12:33
Світлошумові гранати, мисливський шріт та гумові кулі, які сьогодні привезли волинські активісти з вулиці Грушевського у Києві, продемонстрував представникам ЗМІ депутат облради Ігор Гузь під час перерви у засіданні.

З його слів, бійці «Беркуту» прикріплюють скетчем до світлошумових гранат металеві предмети, що роблять гранати смертоносними. Мовляв, газ цих гранат доволі небезпечний, від нього не допомагають врятуватися навіть маски. Правоохоронці, як повідомив активіст, щодня використовують до тисячі таких гранат проти мітингувальників у Києві. Депутат розповів, що серед волинян у Києві є поранені, проте він не може сказати, де вони лікуються, оскільки поранених виловлюють правоохоронці. З його слів, їхні поранення не дуже серйозні.


Присутній у залі начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук зазначив, що знаряддям злочину ці предмети можна було б назвати, лише тоді, коли їх виявили б на місці вбивства.

Під час розповіді депутата оголосили інформацію про те, що сьогодні у Києві помер у лікарні активіст Роман Сеник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 25 Січня 2014 12:43
Клімчук та Войтович є представниками бандформування,яке вбиває людей по Україні.
баба до дідо Показати IP 25 Січня 2014 14:39
шо ти мелиш.які там банди на полдіссі
Луцьк Показати IP 25 Січня 2014 14:30
Гузь брехун ще той! Сволоч рідкісна
uepmjds Показати IP 26 Січня 2014 00:04
Гузько, брехуне, знову виліз з нори?! Знову слухати твої брехні? Шукай дурніших.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus